` FOOD: Geef je gezondheid een boost met Amazing Greens! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Geef je gezondheid een boost met Amazing Greens!

Laten we het maar niet onder stoelen of banken steken; er kan bij velen nog heel veel winst behaald worden als het gaat om voeding. De meeste weten wel dat ze voldoende groente en fruit moeten eten, maar als ze dan horen wat de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is staan ze met de oren te klapperen. Persoonlijk heb ik hier geen problemen mee, want groente is heerlijk, maar voor iedereen die hier wel wat meer moeite mee (dat kunnen ook kinderen zijn) heeft dan is AMAZING GREENS met recht amazing, en ik vertel jullie graag waarom.

De pot met de amazing greens poeder gaat wel 1 maand mee. 1 Maand van extra ondersteuning voor jou en misschien wel voor je gezin. In één schepje zit een mix van 37 groente, fruit en kruiden. Maar dat is natuurlijk niet alles wat ik jullie wil vertellen. Het levert je 3800 mg vezels, 60 mg calcium , 40 mg magnesium, 24 mg vitamine C en 2600 mg eiwit.

Het gebruik van de Amazing Greens poeder is super makkelijk. Je schept 1 eetlepel door in een glas en doet er water bij. Wel even goed roeren, anders krijg je klontjes en dat willen we niet. Mocht je de smaak te heftig vinden, want lekker is het niet te noemen, dan raad ik aan om het poeder toe te voegen aan bijvoorbeeld een lekkere smoothie of aan een sapje. Belangrijk is namelijk wel dat je kunt genieten van wat je eet en drinkt. Wat je eventueel ook zou kunnen doen is het poeder verwerken in een havermout ontbijtje. Super combinatie voor een knallende start van de dag.

Het is onvoorstelbaar wat een kleine aanpassing in je voedingspatroon grootste veranderingen kan brengen.De aanwezige vitamine C activeert je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunt de afweer van het lichaam. Het draagt tevens bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid en ondersteunt het behoud van sterke botten. Daarnaast helpt de magnesium bij het goed functioneren van het zenuwstelsel en speelt een rol bij het behoud van sterke en soepele spieren. Ben jij al klaar voor een groenere toekomst? Wij wel!

Your greatest wealth is health!

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met G&W GezondheidsWinkel. G&W GezondheidsWinkel heeft een groot assortiment aan heel veel andere superfood producten. Deze zijn te vinden in de webshop of in een van de 99 vestigingen in Nederland. Met meer dan 25 jaar gespecialiseerde ervaring in gezond zijn én blijven is G&W een expert op het gebied van gezonde voeding, vitaminen en mineralen, sportvoeding, afslanken en natuurlijke cosmetica. 

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .