` FOOD: Geniet met het hele gezin van Hoemoes! (incl. heerlijke recepten!) - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Geniet met het hele gezin van Hoemoes! (incl. heerlijke recepten!)

Of ik een liefde voor Hoemoes heb? Ik denk dat dat wat zacht is uitgedrukt. Ik ben werkelijk verslaafd aan Hoemoes! Er gaat geen dag voorbij dat ik het niet eet. Soms zelfgemaakt, maar meestal al lekker makkelijk voor mij klaargemaakt door Maza. Ik smeer het, dip het en verwerk de Hoemoes in mijn avondmaaltijden. Maar eerlijk is eerlijk, het allerlekkerste vind ik het om te eten tijdens mijn lunch. Daarom leek het mij heel erg leuk om 4 lekkere lunch / snack gerechten te maken met heerlijke smaken van Maza. Ideaal om mee te geven in de broodtrommel van je kinderen, maar ook om zelf naar binnen te schuiven tijdens de lunch. Eet smakelijk alvast!

Gerecht 1: Falafel wrap met rode bieten Hoemoes

 • tortilla wrap naar keuze ( ik gebruik volkoren zuurdesem wraps)
 • 3 Falafel stukjes
 • handje gemengde salade
 • blokje verkruimelde feta
 • 1 a 2 eetlepels Maza Hoemoes rode biet
 • lente ui fijngesneden

Deze combinatie vind ik persoonlijk echt heerlijk. De rode bieten Hoemoes is iets zoeter van smaak. Door dit te combineren met het hartige van de Falafel en het zoute van de feta met het de perfecte wrap. Makkelijk en snel te maken voor het hele gezin. Je kunt de wraps zo verdelen over de lunchboxes van je kinderen en die van jezelf vullen. Vul aan met snoeptomaten, mini paprika’s en mini komkommers en je bent good to go.

Gerecht 2: Mijn standaard lunch

 • Maiswafels
 • 1 Eetlepel Maza Hoemoes less salt
 • Handje rucola sla
 • zongedroogde tomaten
 • komkommer
 • feta

Dit is mijn standaard lunch. Wat ik voor het eerst heb gegeten is de Hoemoes less salt. Ik was erg benieuwd of het de smaak veranderd, maar het is net zo lekker als altijd. Smeer je maiswafels lekker in met de Hoemoes en top deze af met lekkers naar keuze. De kruidige smaak van de rucola is een hele lekkere combinatie. Ook zorg ik dat ik extra groente eet tijdens mijn lunch d.m.v. snack size paprika’s.

Gerecht 3: Lekkere sandwich met kerrie Hoemoes

 • Brood naar keuze (ik eet altijd volkorenbrood)
 • 2 eetlepels Maza Hoemoes kerrie
 • kalkoenfilet (mag ook kipfilet zijn)
 • gemengde salade
 • komkommer
 • chilipoeder

Dit is nog eens een feest om mee te krijgen in je lunchbox naar school of open te maken op je werk. Ik weet zeker dat iedereen jaloers gaat zijn op deze rijk belegde en gezonde bammetjes. Ik vind het altijd leuk om een party te maken van mijn lunch. Het leven kan soms al saai genoeg. zijn. De smaak van de kerrie Hoemoes was nieuw voor mij, maar mega lekker!  Erg lekker bij de kalkoenfilet en met een klein beetje chilipoeder over de sla en komkommertjes krijgt deze boterham een goede kick. Daar kom je de dag wel mee door. Vul je brooddoos lekker aan met worteltjes en je dag kan niet meer stuk.

Gerecht 4: Lekkere afternoon snack of borrelhapje met Maza Hoemoes tomaat basilicum

 • roggebrood
 • Maza Hoemoes tomaat basilicum
 • mozarellabolletjes
 • cherry tomaten
 • komkommer

Super makkelijke afternoon snack dat in een handomdraai op tafel te zetten is. Druk met een klein vormpje of glaasjes rondjes uit het roggebrood. Smeer de Hoemoes erbovenop. Daarop leg je een plakje komkommer en je topt het af met nog een smeerseltje Hoemoes. Het hapje maak je helemaal af met een tomaatje, bolletje mozzarella (of beide). Genieten maar!

Als jullie nu niet genoeg Hoemoes inspiratie hebben dan weet ik het niet meer, ik ga in ieder geval heerlijk door met het eten van mijn dagelijkse portie Hoemoes! Wat is jullie favoriete manier van het eten van Hoemoes? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .