Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Gezond en duurzaam koken met Marley Spoon

Het nieuwe jaar is weer begonnen en hierbij ook de goede voornemens. Een voornemen is gezond, makkelijk en duurzaam koken en dit is in een gezin soms nog weleens een uitdaging. Wij namen de proef op de som en kookten 2 maaltijden uit de Marley Spoon box en konden niet wachten hoe deze smaakten. Kijk en lees je met ons mee?

Het valt soms niet mee met een druk gezinsleven om de tijd te nemen om te koken na een lange werkdag. Vaak duurt het ook nog eens heel lang, maar dit kan natuurlijk handiger en uiteraard ook sneller. Hierbij is Marley Spoon echt een uitkomst! Je kunt heel makkelijk online jouw heerlijke maaltijden uit kiezen en bovendien staan ze zo op tafel en kun je genieten met heel je gezin. Het mooie is dat je niets weg hoeft te gooien en mocht het te veel zijn je het zelfs nog in kunt vriezen of in de koelkast bewaren voor de volgende dag.

De meeste vrouwen worstelen vooral met het feit wat ze nu weer op tafel moeten zetten na een lange (werk)dag en zijn daardoor geneigd eerder de boel de boel te laten en dan maar iets ongezonds te bestellen. Maar daar wilt Marley Spoon verandering in brengen, want hun maaltijden zijn dan ook heel gezond maar ook heerlijk van smaak! Met de gezonde voornemens kan het natuurlijk niet zijn dat als je hiervoor kunt kiezen, je dan nog steeds iets ongezonds besteld. Het is super makkelijk, je hebt het zo in huis en hoeft niets weg te gooien.

Wij namen de proef op de som en eerlijk gezegd worstel ik zelf ook weleens met te weinig inspiratie voor het avondeten en ging daarom deze uitdaging van harte aan. Allereerst mochten wij de heerlijke “Toffe tomatensoep met gehakt, zwarte bonen en Mexicaanse specerijen” uitproberen en dit was een groot succes!

Zo heerlijk als deze soep eruit ziet, zo lekker was hij ook! ๐Ÿ™‚

We mochten nog een heerlijk ander gerecht uittesten en dit was “Appel-spinaziestamppot met Gelderse rookworst en pastinaak” en deze was zeer verrassend en eens wat anders dan de standaard stamppotten die wij kennen. We hebben ook van dit gerecht heerlijk gesmuld en de maaltijden van Marley Spoon zijn dan ook zeker voor herhaling vatbaar!

Ziet deze stamppot er niet heerlijk uit?

Wij hebben genoten van deze heerlijke gerechten van Marley Spoon en gaan ons zeker vaker laten verrassen door hun smakelijke en gezonde maaltijden!

Wil jij het jaar ook goed beginnen door te kiezen voor heerlijke, makkelijke en gezonde maaltijden van Marley Spoon?

Bestel jouw maaltijden dan hier met een SUPER korting van maar liefst โ‚ฌ 25 met kortingscode: BOOSTYOURHEALTH en ga gezond het nieuwe jaar in! De korting is geldig t/m 31 maart 2018.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .