` FOOD: Maak je feestmaaltijd compleet met de nieuwe producten van Aviko - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

FOOD: Maak je feestmaaltijd compleet met de nieuwe producten van Aviko

Tijdens deze feestmaand willen we ondanks alles toch groot uitpakken en waarom doen we dit niet met een heerlijke feestelijk maaltijd. Met de nieuwe producten van Aviko kun je er een echt feestje van maken en daarom delen wij een heerlijk recept met jou en geven daarnaast nog 3 tips om echt uit te pakken tijdens het (feest)diner. Lees je mee?

Maak je gerecht makkelijk feestelijk met de nieuwe Aviko Mashed Potato

Ik vind aardappelpuree altijd lekker, maar als ik het zelf maak vergt het nogal wat inspanning om deze direct op smaak te krijgen, romig en goed te combineren met een gerecht. Dat is nu verleden tijd, want met de nieuwe Aviko Mashed Potato hoef je niet zoveel moeite te doen voor groots resultaat in de keuken. Deze heerlijke romige aardappelpuree is er in de heerlijke smaken spinazie, fijne kruiden en natuurlijk naturel. Je kunt het eindeloos combineren met heerlijke groenten, vlees of vega. Je vind het in het vriesvak van de supermarkt en de puree bevat maar liefst 5 porties en staat in 3 minuten al op tafel, hoe makkelijk is dat? Je kunt het bereiden in de magnetron, kookpan of oven. Ik maakte er een heerlijke recept van en wil deze graag met jullie delen:

Gevulde pompoen met Mediterrane puree en parmezaan

Het recept was eenvoudig te maken in de oven en was met een heerlijke Italiaanse twist. We hebben dan ook heerlijk gegeten en gaan dit recept vaker maken met de heerlijke “Aviko Mashed Patato”. Het originele recept is met de spinazie variant, maar de natuurlijke variant was prima en ideaal voor kinderen die dit nog wat spannend vinden. Bekijk hier het volledig recept en maak het thuis ook voor een smaakvol diner tijdens de feestdagen. 

Met de feestelijke Churros van Aviko maak je het dessert of de borrel met oud en nieuw extra feestelijk!

Krijg je al trek? Wij wel! De nieuwe Churros van Aviko maak je in een handomdraai klaar in de airfryer en zijn heerlijk krokant van buiten en luchtig van binnen. Maak er een feestje van op tafel en zorg dat de toppings voldoende aanwezig zijn. Denk aan poedersuiker, kaneelsuiker, jam, gesmolten chocolade of wat je zelf lekker vindt. Vergeet de oliebollen en ga dit jaar voor Churros van Aviko!

3 Tips om jouw diner extra feestelijk te maken!

  • Lesss is more, kleed de tafel feestelijk aan en gebruik niet te veel spullen naast wat hoofd ornamenten en natuurlijk tafelverlichting of kaarsen;
  • Zorg tijdens het diner dat je de gerechten alleen nog maar even hoeft op te warmen, dit scheelt tijd en zo kun je zelf ook volop genieten tijdens het diner;
  • Zorg voor een prachtig dessert, maar doe geen 3 dingen tegelijk. Kies voor de Churros van Aviko, een heerlijk ijsdessert of een kaasplankje maar niet allemaal tegelijk!
  • Bonustip! Vind je het veel om alles klaar te maken voor het diner, spreek dan af dat de één voor het voorgerecht gaat, de ander voor het hoofdgerecht en de ander voor het dessert. Zo wordt het feestelijk, maar niet gelijk te druk of te veel tijdens deze drukke periode!
Wat is jouw favoriet tijdens een feestdiner? Deel het met ons hieronder!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment