Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Maak kennis met Live Puri + 3 heerlijke recepten!

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om voldoende eiwitten binnen te krijgen, maar ook hoe ontzettend lastig dat is. Sinds mijn gastric bypass moet ik echt voor zorgen dat ik hierin geen tekorten krijg, en daarom is het gebruik van eiwitpoeders ontzettend handig. Maar de ene poeders zijn de andere poeders niet en er is heel veel verschil in kwaliteit. Ik ben daarom ook heel blij dat ik in aanraking ben gekomen met Live Puri en vertel je er graag meer over. Daarnaast deel ik 3 heerlijke recepten. Lees je mee?

De oprichtster van Live Puri, Maaike Godts, is opgegroeid in België met al het goede van de natuur. Groente uit de tuin, brood van de bakker. Als kind besefte ze zich niet hoe bijzonder dit was, maar toen ze zelf moeder werd, begon ze in te zien dat het niet altijd makkelijk is gezonde voeding te kunnen vinden en wilde ze het belang van gezonde voeding gaan doorgeven.

Maaike heeft een aantal jaren bij een groot zuivelbedrijf gewerkt en daar heeft ze haar weg in eiwitrijke voeding gevonden. Er werd haar in die tijd door vrienden veel de vraag gesteld welke eiwitten nou de beste waren. Maar eerlijk gezegd was Maaike niet overtuigd van de meeste producten, en werd ze zelfs vaak teleurgesteld. Ze zegt hierover het volgende;

“de Rolls Royce die ik zocht was niet te vinden, dus besloot ik vol energie om het dan maar zelf te gaan maken. Dit wilde ik doen in samenwerking met Apothekers”

De missie van Maaike is goed geslaagd. Want de producten van Live Puri zijn puur lekker, hoogstaand kwalitatief en de eiwitten zijn 100% natuurlijk. Daarnaast zijn ze volledig vrij van vulmiddelen, smaakpoeders, conserveermiddelen en gluten. Wat ik ook helemaal top vind is dat de verpakkingen duurzaam en recyclebaar zijn. De eiwitpoeders die ik heb mogen testen zijn ook nog eens volledig suikervrij en zonder zoetstoffen! Dit maakt de producten van Live Puri echt uniek. Zelfs zonder de extreem zoete smaak, maar helemaal in natuurlijk vorm, zijn ze heerlijk!

Ik besluit de verschillende eiwitpoeders eens niet te gebruiken in een shake, maar maak er deze drie heerlijke recepten mee! Geniet ervan!

Voor 8 Kokos blauwe bessen muffins heb je nodig:

 • 125 ml zonnebloemolie;
 • 125 ml ongezoete appelmoes;
 • 2 el honing;
 • 2 eieren;
 • 25 gr vanille eiwitpoeder;
 • 25 gr kokos eiwitpoeder;
 • 125 gr volkoren bloem;
 • 0,5 tl kaneel;
 • 0,5 tl bakpoeder;
 • 2 el kokosrasp;
 • 2 handjes (ongeveer 100 gr blauwe bessen)
Bereidingswijze:
 • Verwarm de oven voor op 190 graden. Meng alle ingrediënten, behalve de blauwe bessen, met een mixer in een grote kom. Als alles tot een glad geheel is gemixt dan kun je de blauwe bessen erdoorheen scheppen.
 • Verdeel het beslag vervolgens over de muffinvormpjes of een ingevet bakblik voor muffins en zet ze voor ongeveer 25 minuten in de oven. Ze zijn gaar als je er  met een satéprikker inprikt en deze komt er weer droog uit.

Voor ongeveer 10 Pindakaas- kokos koeken heb je het volgende nodig:

 • 35 gr kokos eiwitpoeder
 • 30 gram amandelmeel
 • 2 el amandelmelk
 • 80 gr 100% pindakaas
 • 2 eieren
 • 2 tl honing
Bereidingswijze:
 • Verwarm de oven voor op 200 graden. Kneed alle ingrediënten door elkaar met je handen.
 • Smeer je handen vooraf even in met wat zonnebloemolie want dit mengsel is ontzettend plakkerig en krijg je anders bijna niet meer van je handen af.
 • Mocht je dit lekker vinden dan kan je eventueel pure chocoladestukjes toevoegen aan het beslag.
 • Verdeel het beslag in kleine porties op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de koekjes in ongeveer 10 minuten op 200 graden bruin.
 • De koeken worden knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Chocolade havermout

Ik ben een echte havermout eter. Ik hou er enorm van. Maar soms wil je net een andere smaak. Dan is deze havermout echt perfect.

 • 35 gram havermout
 • 25 gram cacao eiwitpoeder
 • 180 ml amandelmelk
 • toppings naar keuze

Maak de havermout klaar en meng hier doorheen de cacao eiwitpoeder. Ik top mijn havermout af met kokosrasp en blauwe bessen en eet er een banaantje bij met wat geraspte pure chocolade. Ontzettend lekker en net even wat anders.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .