Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Maak kennis met de natuurlijke proteïne van Purition

Steeds meer mensen willen natuurlijke proteïne gebruiken, omdat hun lichaam dit het beste opneemt. Echter zijn niet alle natuurlijke proteïne varianten even lekker en daarom testen wij regelmatig andere merken om jullie van de laatste en meest zorgvuldige informatie te voorzien. Zo ontvingen wij onlangs de varianten whey en vegan proteine van Purition en zoals de naam al doet vermoeden; helemaal natuurlijk!
Benieuwd wat wij hiervan vonden? Lees dan gauw verder!

Purition is geboren uit het feit dat er eerst alleen maar slechte shakes bestonden om gewicht te verliezen of om extra eiwitten tot je te nemen na het sporten. Het werd dus tijd voor een natuurlijke variant.

Purition heeft zowel vegan varianten als whey varianten op natuurlijke basis. De ingredienten zijn volledig natuurlijk en daarnaast zijn de varianten glutenvrij en bevatten ze veel proteïnen, vezels, goede vetten, weinig natuurlijke suikers en hebben ze een vegan variant.

De shakes zijn zowel te gebruiken als maaltijdvervanger als gewoon na het sporten om je een boost te geven!

Bij Purition ruilen ze nooit echt eten voor verwerkte poeders, additieven, suikers of aroma’s. Je mag er dan ook zeker van zijn dat je elk ingrediënt herkent die er in de mixen zit. Wat je misschien niet weet, zijn de geweldige voordelen die deze natuurlijke ingrediënten bevatten. Kijk hier voor de volledige lijst van alle ingrediënten.

Omdat echt eten niet oplost, moet je het vermengen als je een gladere consistentie wilt. Dus, pak je blender, je favoriete (plantaardige) melk en geef je Purition shake een boost met een beetje extra goede vetten (avocado), heerlijk fruit of wat extra superfoodpoeders voor nog meer gezondheid. Geniet ervan na het sporten of als je in de ochtend moet haasten, onderweg bent of geen tijd hebt om een uitgebreid ontbijt te maken.

Purition is er in de meest waanzinnig lekkere smaken, deze zijn:

  • Strawberry
  • Pistachio
  • Macadamia & Vanilla
  • Chocolate
  • Coconut
  • Almond
  • Vegan Hemp
  • Vegan Vanilla
  • Vegan Chocolate

 

Ze hebben ook steeds een limited edition en deze is momenteel Blackcurrants oftewel blauwe bessen smaak.

 

Je kunt ze bestellen in one-packs, mixed boxes of grotere zakken en de prijzen zijn zeer schappelijk. De bestelling wordt snel geleverd en de verzendkosten zijn ook netjes. Oftewel je moet ze gewoon een keer proberen en wie weet komen ze ook snel in Nederland, want natuurlijke proteïne shakes daar kunnen er nooit te veel van zijn 😉 

Wil je nog meer weten, check dan hier de website en bestel jouw eigen favoriete Purition shake!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .