` FOOD: Makkelijk gezond eten wordt een feestje met Mealhero - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Makkelijk gezond eten wordt een feestje met Mealhero

FOOD: Makkelijk gezond eten wordt een feestje met Mealhero

We kunnen allemaal wel de welbekende maaltijdboxen, maar uiteindelijk ben je dan nog druk aan het koken en als je weinig tijd hebt en toch gezond wilt eten gaat dit niet altijd even snel. Daar is nu een oplossing voor, want sinds kort is Mealhero op de markt, heerlijke voedzame maaltijden (ook veel vega!) voor het hele gezin in een handomdraai met een fantastisch stoomapparaat! Makkelijker wordt het niet en wij mochten het uittesten, lees en kijk je mee?

Ik zag het al een tijdje voorbij komen, de heerlijkste maaltijden in een handomdraai stomen en zo snel, gezond en makkelijk een gezonde maaltijd op tafel. Ideaal met een druk gezin en daarom testte ik het met liefde! Eerst ontving ik een grote doos ( hier zat de stomer in) en een kleinere doos met de heerlijke maaltijden. Er stond gelijk bij dat dit direct in de vriezer moest en dat werd nog even proppen, we hebben namelijk niet een heel grote vriezer. Maar gelukkige lukte dit en zag ik heerlijke dingen voorbij komen. Ik had de maaltijden zelf uitgezocht. Je kunt deze zelf uitkiezen en kiezen uit de volgende mogelijkheden:

– Variatiebox Family

– Variatiebox Mealhero’s original

– Stel je eigen foodbox samen of kies de ingrediënten

Pick and Mix together

Je hebt natuurlijk gekozen voor bepaalde maaltijden, maar omdat alle ingredienten apart zijn verpakt is het makkelijk om te mixen of van gedachten te veranderen en het net even anders te doen. De kids hebben een andere voorkeur of je hebt nu erg trek in die groenten. Het kan allemaal! Haal het uit de diepvries en pak het uit en doe het in de slimme stomer. Easy does it! Ook handig om te weten dat de maaltijden vriesvers zijn en maar liefst 6 maanden houdbaar. Kijk hieronder een filmpje hoe het precies werkt, ideaal en super handig!

 

Mealhero app

Naast dat je ontzettend veel keuze hebt in maaltijden, is het ook makkelijk om zelf te bepalen wanneer jij gebruik wilt maken van Mealhero en wanneer niet. Ze hebben namelijk een superhandige app ontwikkeld waarmee je alles kunt regelen. Van de bestelling naar levering, de gebruiksaanwijzing voor de slimme stomer en het bereiden van de gerechten, je kunt alles terugvinden in deze makkelijke app.

Dit waren een aantal van onze gerechten:

Doperwten met spekjes, rijst en pesto gehaktballetjes

Pasta, Mexicaanse groente en vega gyros

Rode kool, spinazie stampot en vega braadworsten

Wat vonden wij ervan?

Wij hebben de maaltijden zelf uitgekozen en hierbij ook veel vega variatie gekozen. De maaltijden waren super makkelijk te bereiden met de slimme stomer en waren in een korte tijd klaar. Daarna kon je gelijk de ingrediënten op je bord doen en eten. De gerechten waren allemaal zeer smaakvol! Het is puur natuur en je krijgt wat je ziet, echter is het belangrijk te vermelden dat er wel volop (natuurlijke) kruiden worden gebruikt wat het nog meer smaak geeft.

Meer informatie en korting?

Bekijk de mogelijkheden van verschillende maaltijden, hoeveelheden en variaties op de website van Mealhero. Wij mogen onze members een mooie korting geven van maar liefst € 40, dus als je nog geen member bent is dit zeker de moeite waard! Probeer het eens en ga voor gemak, liefde voor pure voeding en variatie!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment