Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Mealprepping wordt leuk met Tefal

Na een drukke werkdag is niets vervelender dan nog uitgebreid koken of zelfs daarvoor nog boodschappen doen. Maak het jezelf makkelijk en kies voor gezond, maar bovenal voor voorbereiding. Met voorbereiding zorg je ervoor dat je ook al heb je trek in een zak friet toch nog kiest voor die heerlijke soep uit de vriezer, even opwarmen en eten maar! Tefal maakt het je makkelijk door handige MasterSeal Fresh Boxen en wij namen natuurlijk de proef op de som en testen of mealprepping inderdaad handig, lekker is en vers blijft met deze boxen ūüėČ Lees mee en kies voortaan ook om makkelijker eten te bewaren in deze geweldige boxen!¬†

Er zijn in het verleden al vele bakjes en opbergboxen voorbij gekomen om eten in te bewaren. Maar de nieuwe MasterSeal Fresh Boxen van Tefal zijn voorzien van heel veel voordelen, namelijk:

Speciale Seal in de deksel van de boxen
Door deze speciale “seal” kan jouw eten maar liefst 2 keer zo lang vers blijven en dat is goed nieuws!

100% Lekvrij
Met het voorjaar en de zomer in aantocht is niets fijner dat dan de MasterSeal Fresh Boxen van Tefal lekvrij zijn en er dus geen ongelukjes gebeuren onderweg. Zo blijft je tas helemaal schoon en gaat het niet plakken.

Veilig en betrouwbaar
De MasterSeal Fresh Boxen zijn vaatwas- en magnatronbestendig, kindvriendelijk en veilig in gebruik. Ze zijn BPA vrij en hebben zelfs als eerste het “Baby Care”‘ certificaat ontvangen. Daarnaast heb je ook nog eens 30 jaar garantie!

Tegen voedselverspilling
Wist je dat de gemiddelde Nederlander maar liefst 47 kilo voedsel per jaar weg gooit? Door het eten wat overblijft na de maaltijd te bewaren in de handige MasterSeal Fresh Boxen van Tefal is dit verleden tijd en blijft het bovendien langer vers dan normaal. Vaak wordt eten weggegooit als er te weinig over is of als je denkt dat je het niet lang genoeg kunt bewaren, dit is nu voorgoed verleden tijd en kan met deze boxen handig worden opgelost. Bovendien kun je zo ook besparen op je boodschappen en gezonder eten door niet voor de snelle ongezonde hap te gaan maar voor het restje groentelasagne wat nog over is.

Volop variatie
De reguliere boxen kennen wij nu wel en we houden van variatie, dat komt goed uit want er is een speciale saladebox, een yoghurt/kwarkbox met toppings die je erbij kunt voegen, een uitgebreide lunchbox inclusief klein bord en extra vakjes om meer mee te nemen en de boxen voor het avondeten of de restjes die je met de MasterSeal formule extra lang kunt bewaren. Wat wil je nog meer? Welke is jouw favoriet?

De Tefal MasterSeal Fresh Boxen is vanaf 1 juli o.a. verkrijgbaar bij¬†Blokker.nl,¬†Bol.com,¬†Fonq.nl¬†& Makro. De Tefal MasterSeal Glass 4-in-1 bewaardozen zijn vanaf 1 augustus verkrijgbaar bij¬†Blokker.nl,¬†Bol.com¬†&¬†Fonq.nl. De Tefal MasterSeal To Go & MasterSeal Micro worden op¬†1 oktober ge√Įntroduceerd.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ¬Ľ
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .