Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Met deze sauzen van The Leann wordt BBQ-en wel heel leuk!

Sausje hier, kloddertje mayo daar. Ik moet bekennen dat ik dol ben op een lekkere dressing over mijn salades en als ik aan het bbq-en ben horen daar ook de welbekende sauzen bij. Knoflooksaus en bbqsaus zijn voor mij wel 100 % favoriet. Zijn zulke sauzen een verstandige keuze?? ABSOLUUT niet! Voel ik me schuldig als ik zulke dingen eet? Nee, ook niet. Voel ik me daarna opgeblazen en volgevreten? JA, ECHT WEL! Daarom ben ik ook zo blij dat er een super lekker alternatief bestaat voor de vette sauzen! Lees je mee, dan vertel ik jullie erover.

Eerst zien en dan geloven. Of in dit geval, eerst proeven en dan geloven. Kan een saus die zo caloriearm is, geen suiker bevat en hoog is in proteïne net zo lekker zijn als de sausjes die ik graag eet? Toegegeven, ik ben altijd een klein beetje huiverig voor dit soort producten. Zal het niet te waterig worden? Zit er wel smaak aan? De sauzen zien er super goed uit, ruiken lekker dus dat belooft heel veel goeds.

Er zijn 4 verschillende smaken van The Leann. Met Good Garlic, Curry-On, Mayo-Nice en Holy Grill heb je altijd wat te kiezen. Alle vier de sauzen zijn laag in calorieën. Een portie saus bij je eten hoeft niet meer te voelen als een guilty pleasure. Want met gemiddeld 3 kcal per portie passen deze sauzen/dressings perfect in een gezonde levensstijl. Iedere saus heeft zijn eigen eigenschap. Alle sauzen van The Leann zijn trouwens vegetarisch, lactose- en glutenvrij, bevatten geen vet en suiker. Allemaal dikke vette plussen in mijn ogen. Bovendien heeft The Leann naast sauzen nog een breed assortiment met heerlijke eiwitrijke en gezonde snacks en nog meer heerlijke dingen!

De saus die ik probeer over mijn heerlijke simpele zomerse salade is de Curry-on. Per portie van 15 gram zitten hier maar 2 kcal in! Say What?!?! Al het “slechte” is eruit gelaten maar het goede zit erin. Namelijk wel 4 gram eiwitten per portie. Super toch? De smaak is heerlijk, en doet helemaal niet onder voor de normale curry die je wellicht kent. De substantie is lekker “stroperig” en het schenkt perfect uit. Totaal niet waterig waar ik eerder bang voor was. Voor mij is deze saus dus een absolute hit, en kan niet wachten om de andere smaken ook te gaan proberen.

Zijn jullie net zoals ik gek op dressings en sausjes? En welke smaak is na het lezen van dit artikel de eerste die je zou willen proberen? Laat het hieronder achter in een reactie.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .