` FOOD: MSC-gecertificeerde visolie van Arctic Blue + WINACTIE! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: MSC-gecertificeerde visolie van Arctic Blue + WINACTIE!

Wist je dat er nu visolie in Noorwegen wordt gemaakt van de filet-snijresten van kabeljauw? De filet gaat naar de supermarkt en voor de visolie hoeft dus helemaal geen extra vis meer te worden gevangen. Dat is nogal bijzonder, omdat veruit de meeste visolie in Nederland en in de wereld wordt gemaakt van vissen in verre warme landen, die in hun geheel, door een gehaktmolen worden gedraaid. Deze werkwijze heeft het duurzame MSC-keurmerk opgeleverd. Echter heeft deze Noorse Omega-3 nog een ander groot voordeel: versheid en een zachte smaak! Lees verder wat een vloeibare visolie voor jou kan betekenen. Maak daarnaast kans op 1 van de 5 Omega-3 Visolie flessen van Arctic Blue!

Waarom vloeibaar?

Arctic Blue heeft ook visolie capsules, maar zakelijk klanten (therapeuten) kopen voor 90% altijd vloeibare olie. Dat komt omdat het gezondheidseffect van de Omega-3 EPA en DHA-vetzuren, dosering-gerelateerd is. Hoe meer je gebruikt, des te eerder bepaalde klanten zijn verholpen. Je kunt je voorstellen dat een lepel olie een veelvoud van de Omega-3 bevat vergeleken met een kleine capsule. Omdat de smaak van deze olie (zachte sinaasappelsmaak) zo goed is, kan deze zo van de lepel genomen, zonder nasmaak of opboeren. Veel andere mensen roeren de olie om deze reden in hun ontbijt van bijv. kwark/havermout.

Waar is Omega-3 goed voor?

Je lichaam heeft Omega-3 nodig voor een goed stel werkende hersenen, je hart en je ogen. Met andere woorden, Omega-3 is onmisbaar voor een gezonde levensstijl. Het lichaam maakt deze vetzuren niet vanzelf aan maar we halen het dus vooral uit onze voeding of supplementen. Eigenlijk zouden we allemaal Omega-3 supplementen in moeten nemen. Waarom? Ruim 90% van de wereldbevolking heeft een tekort aan Omega-3 en dat zegt al genoeg. Hieronder enkele voorbeelden van hoe je een tekort aan deze vetzuren herkent.

Tekenen van een tekort aan Omega-3:

 • Droge en ruwe huid
 • Last van droog haar
 • Broze en zwakke nagels
 • Slechte concentratie
 • Gewrichtsproblemen
 • Gewichtstoename
 • Last van slechtwerkende ogen
 • Hart- en vaatziekten
 • Vermoeidheid
 • Angstig

Omega-3 mag dus niet ontbreken in een gezonde levensstijl!

Veganist / plantaardige leefstijl?

Wanneer je liever een plantaardige Omega-3 hebt, dan val je met je neus in de boter. Je kunt kiezen uit 3 verschillende algenoliën, die dus wel de visvetzuren bevatten, maar 100% plantaardig. Er is een vloeibare variant en een variant met toegevoegde plantaardige vitamine D.

Meer weten?

Arctic Blue is een echte Omega-3 specialist, met producten in capsule of vloeibare vorm, met of zonder vitamine D. Sinds kort hebben ze een nieuwe Omega-3 met de romigheid van yoghurt. Helemaal geschikt voor kinderen die moeite hebben met capsules of pure olie.

Wil jij kans maken op een gratis product van Arctic Blue?

Wij mogen maar liefst 5 producten van Arctic Blue weggeven!

Doe gauw mee en doe het volgende:

Wij maken de gelukkige winnaars 28 mei a.s. bekend via Facebook!

Kun je niet wachten, dan kun je nu t/m 24 mei aanstaande met maar liefst 15% korting shoppen met de kortingscode: BOOST15 in deze webshop!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 14

 • Avatar
  reply

  Riekie Bos

  18 mei 2020

  ik heb last van broze nagels en een droge ruwe huid en waag daarom graag een kansje!

 • Avatar
  reply

  Els

  18 mei 2020

  Helaas een erg droge huid en een groot risico voor hart en vaatziekten, uiteraard pas ik hier mijn leefstijl op aan lijkt het mijeen goede aanwinst. Gewoon in mijn smoothie erbij, ideaal, dan zeg ik Win&Win en als extra hoef ik ook niet nog eens een extra vitamine D erbij te nemen, want tada het zit er ook in. Prachtig ik doe dus heel erg graag mee.

 • Avatar
  reply

  Marja

  18 mei 2020

  Ik heb gew(r)ichtsproblemen en probeer deze olie graag uit 🙏🏼🍀

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  19 mei 2020

  Omdat ik het dagelijks gebruik ivm krachttraining, sowieso een goede aanvulling en alleen producten die gecertificeerd zijn komen er hier in. Dus wat dat betreft, heeeeeeeel graag!

 • Avatar
  reply

  Paulien

  19 mei 2020

  Erg goed voor de gezondheid, dus graag winnen

 • Avatar
  reply
  19 mei 2020

  Oh wauw, ik heb echt net de uitslagen van mijn bloedonderzoek terug gekregen. Hieruit blijken wat verschillende tekorten, zo ook omega3. Dit komt dus op het perfecte moment omdat ik mij aan het oriënteren was welke variant en merk ik wil proberen. Ik doe dus graag mee om te dit te ontdekken. Weer eens wat anders dan een pil en handig dat ik het lekker door mijn dagelijkse bakje kwark dan roeren. Top!

 • Avatar
  reply
  19 mei 2020

  Leuk! Ik wil het wel eens proberen. Zelf nog nooit visolie gebruikt. Wel andere supplementen! Ik ben benieuwd naar de voordelen ervan!

 • Avatar
  reply
  19 mei 2020

  Ben heel benieuwd naar dit product.

 • Avatar
  reply

  Sharon de Ridder

  20 mei 2020

  He, goed artikel! Ik herken een aantal van de symptomen van Omega3-tekort en zou dus graag kans maken!

 • Avatar
  reply

  Yvonne

  20 mei 2020

  Mijn haar en nagels kunnen wel een oppepper gebruiken!

 • Avatar
  reply

  Mark Nuus

  21 mei 2020

  Omdat ik wel aardig wat punten uit het lijstje bij mijzelf opmerk, vrees ik dat ik echt veel te weinig omega-3 binnen krijg…

 • Avatar
  reply

  Marian B

  21 mei 2020

  Oeps, je lijstje baart mij toch wel wat zorgen, ik zou zomaar eens een tekort aan omega-3 kunnen hebben. Ik zou het graag eens proberen, het is in ieder een geval een mooie aanvulling.

 • Avatar
  reply

  Lotte

  21 mei 2020

  Oeh, veel punten uit het lijstje herken ik wel bij mezelf 🙈 Ik kan wel wat omega-3 gebruiken!

 • Avatar
  reply

  Birgit

  22 mei 2020

  Ik ben erg benieuwd naar deze omega 3! Ook of misschien wel juist omdat hij vegan is dus ik waag een gokje

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .