Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Omega3 van Testa + WINACTIE!

Wist je dat Omega-3 tabletten of capsules niet alleen van visolie gemaakt worden? De capsules van Testa zijn gemaakt op basis van algenolie en dus 100% veganistisch. Lees hier alles over de Omega-3 van Testa en waarom je lichaam het nodig heeft! Maak daarnaast kans op 1 van de 5 Omega3 pakketten van Testa!

Maak kennis met Testa Omega 3

Gezondheid staat centraal bij Testa, maar dan wel in combinatie met een zo klein mogelijke voetafdruk. Normaal gesproken wordt er wereldwijd zo’n 25% vissen gevangen en gedood voor Omega-3.
Testa geeft aan dat dit helemaal niet nodig is, want Omega-3 is niet afkomstig van vissen maar van algen. Vissen halen hun Omega-3 uit algen. Hoe verzamelt Testa dan al het algenolie? Daarvoor maakt Testa gebruik van grote bassins op het land.
Dit is een groot voordeel voor de kwaliteit van de Omega-3. Zo bevat het water in de bassins geen schadelijke stoffen, zoals zware metalen, pcb’s en dioxines. Dit is dus al met al een veel beter alternatief voor jouw gezondheid en onze aarde. 

Waar is Omega-3 goed voor?

Je lichaam heeft Omega-3 nodig voor een goed stel werkende hersenen, je hart en je ogen. Met andere woorden, Omega-3 is onmisbaar voor een gezonde levensstijl. Het lichaam maakt deze vetzuren niet vanzelf aan maar we halen het dus vooral uit onze voeding of supplementen. Eigenlijk zouden we allemaal Omega-3 supplementen in moeten nemen. Waarom? Ruim 90% van de wereldbevolking heeft een tekort aan Omega-3 en dat zegt al genoeg. Hieronder enkele voorbeelden van hoe je een tekort aan deze vetzuren herkent.

Tekenen van een tekort aan Omega-3:

 • Droge en ruwe huid
 • Last van droog haar
 • Broze en zwakke nagels
 • Slechte concentratie
 • Gewrichtsproblemen
 • Gewichtstoename
 • Last van slechtwerkende ogen
 • Hart- en vaatziekten
 • Vermoeidheid
 • Angstig
Omega-3 mag dus niet ontbreken in een gezonde levensstijl!

Moeite met slikken?

De capsules van Testa slik je één keer per dag door, voor of tijdens je maaltijd. Ik slik het altijd net voor mijn maaltijd in (ontbijt of lunch). Omdat de capsules niet bepaald klein zijn kunnen sommigen moeite hebben om deze door te slikken. Op de website van Testa vind je hier handige sliktips voor! Zelf heb ik geen moeite om deze supplementen door te slikken. Zo helpt het om je hoofd iets voorover te buigen wanneer je het doorslikt met uiteraard voldoende water!

Meer weten?

Je kunt de producten van Testa Omega hier aanschaffen en tevens nog meer informatie terugvinden.

 

Wil jij kans maken op een gratis pakket van Testa?

Wij mogen maar liefst 4 pakketten weggeven van Testa Omega-3!

Doe gauw mee en doe het volgende:

 • Volg Testa Omega3 en Boost your Health op social media;
 • Geef hieronder aan waarom jij een portie Omega-3 nodig hebt!
Wij maken de gelukkige winnaars 1 maart a.s. bekend via Facebook!

Hi! Mijn naam is Laura D'Agata en ik ben 23 jaar. Sinds de zomervakantie van 2017 ben ik 100% plantaardig gaan eten en dit bevalt mij tot nu toe prima! Ik ben al jaren bezig met en geïnteresseerd in voeding en dat is de laatste jaren alleen maar toegenomen. In mijn vrije tijd sport ik graag en probeer ik zo gezond en gevarieerd mogelijk te eten. Daarnaast ben ik sinds vorig jaar gestart met mijn eigen blog ''The Fit and Green Diary'' en hier plaats ik zo'n twee keer per week wat leuks op wat betreft vegan recepten, sport en leuke vegan hotspots. Mijn ideale baan? Reizen voor mijn werk, verschillende landen bezoeken en mij in die landen verdiepen in de plantaardige levensstijl en hier uiteraard artikels over schrijven!

Comments: 4

 • reply

  Marian B

  18 februari 2019

  Als ik het rijtje lees van tekenen van een omega-3 tekort dan kom ik tot de conclusie dat ik maar snel moet beginnen met slikken!

 • reply

  Milus

  18 februari 2019

  Tekenen van een tekort aan Omega-3:
  Broze en zwakke nagels,Droge en ruwe huid dit heb ik al jaren last van, nooit gedacht aan omega 3, een portie Omega-3 heb ik zo te lezen echt nodig,ben zeer benieuwd snel beginnen🤗🤗🤗🤗 voor gezonde stevige nagels en zachte huid 💞

 • reply

  Carolien Schutte

  19 februari 2019

  Omdat de punten die je noemt aardig overeenkomt met mij hele Droge en ruwe huid, Last van droog haar, Broze en zwakke nagels, Gewichtstoename en Vermoeidheid en wij jammer genoeg Veelste weinig vis eten aangezien het zo prijzig is vandaar dat ik graag een kansje waag om mezelf beter in me vel te voelen

 • reply

  Juliette van der Heide

  20 februari 2019

  Ik heb dit jaar enorm last van een winterdepressie en gelezen dat omega 3 daar ook bij helpt. Zou het dolgraag willen proberen.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .