Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Ontbijt met liefde en geniet van Holy Goodies

Ben jij ook een zoetekauw in de ochtend? En vind je het lastig om gezond te ontbijten? Dan is er nu groot nieuws! Holie Goodies zijn in aantocht en brengen jou een heerlijk gezond ontbijt wat je als zoetekauw waardeert en wat verantwoord is. Ideaal voor (grote) kinderen! 😉 Deze Holie Goodies bevatten zelfs twee keer zoveel vezels als in havermout en daarnaast vind je er geen zout in terug en heel weinig suiker. Ze zijn er in de smaken aardbei, chocolade en appel/kaneel en je kunt er naast een heerlijk ontbijt ook heerlijke bars van maken of gebruiken als decoratie bij je smoothie bowl. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij zijn al groot fan! Ben je ook nieuwsgierig geworden, lees dan gauw verder!

Gezond en lekker plantaardig eten

De visie van Holie Foods is dat ze mensen blij willen maken met gezond en lekker plantaardig eten. Een fijne, gezonde en tevens lekkere start van de dag met een ontbijtje van Holie Goods is echt een goed begin van de dag! Het hoeft niet allemaal zo tuttig als het toch gezond en plantaardig kan zijn, deze Holie Goodies zijn namelijk al een feestje om naar te kijken. De geweldige verpakkingen laat kinderen (en volwassenen) meteen verliefd worden en dan hebben ze het nog niet eens geproefd.

Holie Foods gelooft dat eten goed en lekker moet zijn, zonder concessies.


Hoe het allemaal begon…

Holie Goods is in 2018 opgericht door merick Schoute en Marc Veltman, beide werken al jaren in de voedingswereld. Merick aan de retailkant en Marc als levensmiddelentechnoloog. Ze delen een passie voor lekker en gezond eten en kwamen beide tot dezelfde conclusie: “veel – oké heel veel – producten kunnen lekkerder, beter, gezonder en eerlijker”. Zo was de samenwerking een feit en begonnen samen hun eerste avonduur met het concept “Holie Goodies”, een gezond alternatief voor kinderontbijtgranen.

Maak van je ontbijt een (gezond) feestje!

Wat smaken ze heerlijk zeg! Aarbei is mijn favoriet! Al doen de andere twee niet onder voor de smaak. Mijn kids (een tweeling van 6 jaar) genieten ook dagelijks van dit heerlijke gezonde ontbijtje. Soms gewoon met (plantaardige) melk, yoghurt of kwark, maar soms ook op hun pancakes, smoothies en als topping op hun nicecream (ijs). Het is echt een feestje en het is zo fijn dat er voldoende voedingsstoffen en vezels in zitten. Je kunt met dit ontbijt een energieke dag tegemoet en weer even vooruit met wat extra brandstof (voeding), het is echt genieten en we willen niet anders meer!

Maak je eigen ontbijtje met een heerlijke dikke smoothie en kies als topping één van de variaties van Holie Foods. Of neem ze gewoon allemaal als topping! 😉

Zomerse smoothiebowl met Holie Foods

Ingrediënten:

  • 1 banaan
  • 2 nectarines
  • 150 ml magere (plantaardige) yoghurt
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 1 eetlepel kokosolie (gesmolten)
  • Kies je favoriete Holie Foods als topping (of gebruik ze alle drie!) en kies daarnaast evt voor wat extra fruit, zaden of noten.

Bereiding:

  • Doe alle ingredienten- behalve van de topping – in de blender en voilá klaar is kees.
  • Genieten maar, topping erop en jouw feest ontbijtje is klaar!

Eet smakelijk!

De 3 varianten – chocolade, aardbei en appel/kaneel – zijn o.a. verkrijgbaar bij de Albert Hein. Dus waar wacht je nog op, ga erheen en kies jouw favoriet! Holie Foods maakt niet alleen kinderen heel blij, hier genieten we met heel het gezin van deze gezonde ontbijtgranen. Love it! 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .