Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Shoti Maa – de musthave kruidenthee voor een gezond leven

De nieuwe thee sensaties van Sorti Maa zijn een feestje om te drinken. Er is altijd wel een variant die het beste bij jou past en ze zijn volledig natuurlijk wat niet onbelangrijk is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik vaak alleen maar groene thee dronk en na mijn detox reis ben ik overgestapt naar verschillende kruidentheeën en was dan ook aangenaam verrast toen deze heerlijke theeën op mijn pad kwamen. Ik ben een echte thee liefhebber en heb al veel geprobeerd, maar deze worden een blijvertje! Lees gauw verder en laat je ook verassen!

Oorsprong
Hari’s Treasure is in 2008 opgericht door de oorspronkelijke oprichters van Yogi Tea Europe.
De werknemers – velen van hen ervaren healers en yogaleraren – delen een verleden op de markt voor natuurlijke voeding en zijn al meer dan 20 jaar collega’s en vrienden onder de bescherming van dezelfde yoga-praktijk, waardoor het bedrijf een familie werd; de Hari’s Treasure-familie.

Hari is Sanskriet voor ‘Creation in Action’.   Met alle kennis over kruiden, yoga en natuurlijke voedingsmiddelen, biedt Hari’s Treasure unieke organische lifestyleproducten die een echte welzijnservaring bieden door oude yogische kennis. De filosofie van Hari’s Treasure is gebaseerd en geïnspireerd door Guru Dev Singh, meester van meditatie en Sat Nam Rasayan, een helende kunst.

Heel veel keuze
Ik mocht deze heerlijke variaties testen:

  • Emotional Detox – zoete hibiscus met mint
  • Purity Flame – zoete chocolade met chili
  • Joyful Silence – appel met citroen
  • Life of Wings – venkel, kardemom en sinasappel
  • Touch the ground – honeybush, anijszaad en salie

Ze waren allemaal heel verschillend van smaak, maar dat is juist heel fijn en zo kun je het goed proeven. Mijn favorieten waren Emotional Detox, Joyful Silence en Life of Wings. De andere twee waren ook lekker, maar iets meer uitgesproken. Ze liggen niet zwaar op de maag en zijn gemaakt van natuurlijke kruiden. De kruiden zijn verrassend en vullen elkaar heel goed aan, ik ben dan ook groot fan geworden en drink voorlopig heerlijk deze natuurlijke kruidenthee van Shoti Maa.

Ik drink vaak einde van de dag (in de avond) nog wat extra thee en met de groene thee voelde dit niet zo fijn met mijn maag. Met deze theeën was dit gelukkig niet het geval en kon ik eindeloos genieten in de avond van een welverdiend kopje thee.


Thee hangt ook samen met het moment waarop je het drinkt en daarom past bij elk moment wel een andere thee en zo kun je eindeloos variëren met deze heerlijke Shoti Maa thee.

Net niet koken
Kruidenthee kun je het beste met “net niet” kokend water bereiden. Maximaal 100 graden en dan heb je een heerlijk gezond kopje thee voor jezelf of een andere bereid.

5 elementen van het leven
Deze bijzondere theeën zijn bereid met lieve en Ayurvedische kruiden in de 5 elementen van het leven.
Hieronder kun je deze bekijken:

  • Emotional Detox – water
  • Purity Flame – vuur
  • Joyful Silence – ether
  • Life of Wings – lucht
  • Touch the ground – aarde

Ook leuk om deze terug te zoeken te kijken of de thee die jij het lekkerste vindt ook klopt met het element en de betekenis daarvan.

Je kunt deze heerlijke Shoti Maa theeën kopen bij de gezondheidswinkel of de betere reformzaken en dat is zeker de moeite waard! 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .