Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Snack gezond met de nieuwe Harvest repen van Atkins

Ik durf er bijna zeker van te zijn dat iedereen wel van Atkins heeft gehoord, of wellicht wel eens producten van Atkins heeft gegeten. Nu veel vrouwen en natuurlijk ook mannen kiezen voor een gezondere levensstijl zijn ze niet meer weg te denken. Door de inname van koolhydraten te beperken, maar dit wel op en gezonde manier doen, dan zijn de tussendoortjes van Atkins echt geweldig. Het gaat er dan niet om dat je helemaal geen koolhydraten meer eet, maar dat je kiest voor langzame complexe koolhydraten. Ik Mocht de Harvest repen testen van Atkins, en wat zijn ze lekker! Lees je snel verder?

Een gezond, verantwoord maar lekker tussendoortje eten of kiezen blijf ik lastig vinden. Er is namelijk zoveel te koop dat ik toch vaak voor hetzelfde kies, een banaan. Maar soms wil je wat anders. Soms wil je iets wat makkelijk mee te nemen is in je tas voor onderweg, op je werk of op school. Dan zijn de Harvest repen van Atkins echt een uitkomst. Nu zul je wellicht denken “what’s new”, mueslirepen kennen we toch. Maar deze repen zijn toch nog weer eventjes anders dan wat je misschien gewend bent.

De harvest repen zijn koolhydraatarme notenrepen waar je echt van kunt genieten. En deze repen mogen zich met recht notenrepen noemen. Want de repen zijn heel grof van structuur, en je kunt de hele noten zien zitten. Wat wel anders is met andere repen die je wellicht wel eens hebt geprobeerd. Door de bite die de repen hebben ben je echt even lekker aan het eten, en schrok je het niet zo snel naar binnen. Het is de perfecte vervangen als je koekjes cravings hebt, want door de drie verschillende smaken stilt het ook nog eens je behoefte van zoetigheid. Atkins; de low carb expert heeft zichzelf echt bewezen met deze te lekkere snack.

Alle repen zijn super vezelrijk en glutenvrij en bevatten minder dan 9% koolhydraten per reep en zitten dus boordevol natuurlijke ingrediënten zoals noten, zaden en fruit. Mijn favoriete smaak is by far de “dark chocolate sea salt caramel. Wow wow wow. Ik kan het niet omschrijven hoe lekker die is. De zoutige smaak, de chocolade en dan al die noten. de perfecte combinatie. Dan zijn er nog de smaken mixed nuts & chocolate en apricot almond & coconut. Het kiezen van een favoriet is eigenlijk niet te doen, want ze zijn alle drie heel erg lekker. Wat de smaken van de repen uniek maakt is dat je echt alle smaken los van elkaar proeft. je proeft abrikoos, je proeft cocos, je proeft het beetje zout. Alles klopt gewoon.

Koolhydraten zijn niet eng, of “gevaarlijk” en ik wil ook helemaal niet zeggen dat je volledig koolhydraatarm moet eten, ik ben persoonlijk dol op koolhydraten, maar op een verantwoorde manier minder koolhydraten eten en op dit manier dus je gewicht op pijl houden of zelfs afvallen is natuurlijk super. Atkins heeft naast de Harvest repen nog een hoop andere producten die je hierbij kunnen helpen jouw doelen te verwezenlijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van tortillawraps, muesli of penne voor een heerlijk Italiaans gerecht.

De heerlijke repen of andere Atkins producten zijn makkelijk via de website te bestellen en dan worden ze gewoon thuisbezorgd. Niets hoeft je meer in de weg te staan om gezondere keuzes te maken.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .