` FOOD: Stapelen maar! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Stapelen maar!

Lunchen mag bij mij niet saai zijn. Je zult mij zelfden gewoon alleen een boterham met kaas eten of een crackertje met worst. Ik eet door de dag heen veel groente en fruit en ik combineer dit ook met het “standaard brood beleg wat ik in huis heb. Dit is niet alleen ideaal voor jezelf maar ook voor je kinderen. Maar wat is nou lekker, want niet alles gaat even goed samen. Ik geef je wat tips die ik persoonlijk heel lekker vind, eet smakelijk alvast!

Kaas:

Op kan kan een heleboel. Wat ikzelf heerlijk vind is komkommer, tomaat of augurken. Voor een beetje extra pit zou je ook wat mosterd kunnen toevoegen of kunnen gaan voor een lente uitje.

 

Worst

Ik ben nooit een liefhebber geweest van worst op brood. Ook hier is de komkommer en de augurk een grote hit. Maar wat ook ontzettend lekker is op bijvoorbeeld een boterham met kipfilet is wat tomaten pesto en paprika. Uiteraard kun je je boterham ook eerst beleggen met wat blaadjes sla, deze blijven goed liggen als je daarbovenop de topping legt.

 

Hoemoes

De mensen die mij hier op Boost your Health volgen weten dat ik verslaafd ben aan Hoemoes. De combinatie met rucola sla en zongedroogde tomaten is mijn favoriet. Maar ook gele paprika reepjes of gegrilde rode paprika vind ik heel erg lekker als topping. Gecombineerd met wat chilipoeder voor de extra pit maakt het helemaal af.

 

Zoet beleg

Misschien ben je helemaal geen hartige eter, maar vind je zoet beleg veel lekkerder. Dat kan natuurlijk. Zoet beleg leent zich goed voor het toevoegen van fruit. Wat dacht je van pindakaas met een banaantje of met appel. Of van Chocopasta met aardbeien. Ook lekker is appelstroop met appel of peer of combineer de appelstroop met hüttenkäse en komkommer. Ook amandelboter is lekker gecombineerd met frambozen.

 

Door de hele dag door je groente en fruit te eten, en dit eventueel te combineren in de maaltijd die je op dat moment al aan het eten bent zal je sneller aan de goede hoeveelheid per dag komen. Zoals je ziet zijn er genoeg lekkere combinaties mogelijk.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .