` FOOD+WINACTIE: Stel je eigen reep samen met Make My Bar - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD+WINACTIE: Stel je eigen reep samen met Make My Bar

Er zijn tegenwoordig een heleboel repen op de markt, maar helaas niet allemaal even gezond en smaakvol. Maar “Make my Bar” maakt hier verandering in en om het nog leuker te maken, je kunt ze zelf samen stellen, hoe gaaf is dat? Wij mochten er een aantal proeven en waren aangenaam verrast en vertellen je alles over de mogelijkheden om zelf bars samen te stellen, lees je mee? We mogen bovendien een aantal bars weggeven! 

Vegan, raw en gigantisch lekker

Tussendoortjes zijn er in alle soorten en maten maar een gezond vegan en puur tussendoortje is wat lastiger om te vinden. Hoe fijn is het om pure ingrediënten als tussendoortje te nuttigen en dat ze daarnaast ook nog eens lekker zijn dat is een fijne bonus!

De bars van Make My Bar geven je energie wanneer je dat kunt gebruiken, met heerlijk gedroogd fruit, noten en andere natuurlijke ingrediënten krijg je een mega boost. Ze worden ambachtelijk klaargemaakt en worden binnen no time thuisbezorgd bij jou. Super makkelijk en heel fijn! 

Het tussendoortje dat je lichaam écht voed

Make My Bar is namelijk niet alleen heel voedzaam, het is ook nog eens handig voor onderweg. Bijvoorbeeld als energieboost na het sporten, als lekker tussendoortje voor de kinderen of tijdens het werken om je een oppepper te geven. Bovendien gebruiken we alleen de beste ingrediënten: plantaardig, onbewerkt en biologisch. Zoals de natuur het bedoeld heeft.

Maak je eigen reep

Hoe gaaf is het om je eigen reep samen te stellen. Jij bepaalt zelf wat erin gaat en kunt kiezen uit 3 bases en maar liefst 10 verschillende natuurlijke toevoegingen zoals noten, zaden en gedroogd fruit. Je kunt minimaal 4 en maximaal 10 verschillende soorten kiezen, hoe fijn is dat? Daarnaast is het vegan en allergenen vrij, dus voor iedereen makkelijk te maken en superleuk om te doen. Ook ideaal als je voor veel dingen allergisch bent of kinderen hebt die je gezonde tussendoortjes wilt geven of na een flinke workout. Jij bepaald het volledig en kunt deze dan zoveel bestellen als je wilt.

Wat vonden wij ervan?

De repen zijn heerlijk van smaak, hebben een zachte bite en geven je een fijne energie boost. Ze zijn handig om mee te nemen onderweg, maar ook als gezond tussendoortje zijn ze ideaal. Door de basis, noten en gedroogd fruit en superfoods zijn ze een ware traktatie. Natuurlijk kun je de ingrediënten zelf bepalen als je ze samen stelt en dat maakt het ideaal. Wij zijn fan en genieten hier thuis en onderweg of tijdens een workout van deze heerlijke bars van Make My Bar. Waar wacht je nog op?

WINACTIE!

Wij mogen een gelukkige uitkiezen die een eigen reep mag samenstellen, hoe gaaf is dat? Doe gauw mee met deze toffe winactie!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg Make My Bar via Facebook of Instagram;
 • Laat hieronder weten waarom jij kans wilt maken!
 • Deel dit artikel op social media, niet verplicht maar wel heel lief!
We maken de gelukkige winnaar bekend op 30 april aanstaande via Facebook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 12

 • Avatar
  reply

  Marian B

  27 april 2020

  IK doe graag mee. Een tussendoortje dat gezond is en ook echt voedzaam is en vult vind ik belangrijk. Vooral ‘s middags kan ik wel een oppepper gebruiken. Ik hou van noten dus die komen er zeker in.

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  27 april 2020

  Omdat ik erg benieuwd ben! Zo leuk om dit soort lekkers te proberen en testen. Ik doe heel graag mee!

 • Avatar
  reply

  Sophie

  27 april 2020

  Wauw gaaf dat je zelf de smaak kan bepalen. Voor ieder een verantwoord en lekker tussendoortje. Reuze nieuwsgierig naar dit lekkers 😋😋

 • Avatar
  reply

  Claudia

  27 april 2020

  Een gezonde tussendoortje waar ik energie van krijg is van harte welkom.

 • Avatar
  reply

  Tamara

  27 april 2020

  Héél erg tof om deze kans te krijgen met deze winactie!! De meeste bars zitten giga veel koolhydraten in…wat ik niet wil. Ik ga hard duimen voor deze mooie prijs

 • Avatar
  reply
  27 april 2020

  Ik wil deze repen graag aan mijn zus willen geven. Die kan ze namelijk goed gebruiken nadat ze 2 weken heel ziek was in deze coronatijd. Ze is nog herstellende en voornamelijk is haar energie nog ver te zoeken. Daarom deze repen voor extra energie en liefde voor mijn geweldige zus! 🙏

 • Avatar
  reply

  Marian zw

  28 april 2020

  Dat klinkt echt heerlijk! Ik wil graag meedoen voor mijn 25 jarige dochter. Als ze straks weer aan het werk kan moet ze elke dag weer een uur heen en een uur terug fietsen, dan is het heerlijk als je zo’n gezonde lekkere snack mee kan nemen.

 • Avatar
  reply

  Edwards

  28 april 2020

  😋👌Hmmm wat superrrr dat je zelf de smaak mag bepalen. Een lekker gezond tussendoortje waar ik een mega boost van krijg is zeer welkom,ben helemaal enthousiast en heel erg benieuwd 🤗🤗

 • Avatar
  reply

  Jeannette H.

  28 april 2020

  Klinkt goed ! Eindelijk weer eens een gezonde reep en ook nog zelf samenstellen. Top ! Ik doe graag mee

 • Avatar
  reply

  Daniëlle

  28 april 2020

  Klinkt erg leuk en lekker deze repen. Nu ik niet met het OV “mag” fiets ik overal heen en dat kost best wat energie:). Een goed tussendoortje kan ik dan wel gebruiken

 • Avatar
  reply

  Ingrid

  28 april 2020

  Heerlijk zo’n gezond tussendoortje en nog zelf samen te stellen ook en omdat ik nog wel eens een schommelende suikerspiegel heb is dit eens wat anders in je tas dan de druivensuiker die je energie geeft

 • Avatar
  reply

  Tamara

  28 april 2020

  Dit klinkt echt heerlijk, zeer benieuwd!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .