` FOOD: Verantwoord snoepen doe je met Food2Smile - Boost your Health

Member login

[wlm_loginform]

FOOD: Verantwoord snoepen doe je met Food2Smile

Een lekkere snack of een snoepje gaat er bij mij altijd wel in. Door de weeks hou ik mij in, maar in het weekend vind ik een knabbeltje in de avond en iets van chocolade bij de koffie wel heel erg lekker. Normaal let ik niet zo op wat ik dan snoep, maar het kan best wel wat verantwoorder. Snoepjes die suikervrij zijn en soms zelfs lactose en gelatinevrij tot glutenvrije chips (met 60 % minder vet dan gefrituurde chips) en chocolade. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Ik mocht een aantal producten van Food2Smile proberen en vertel jullie graag wat ik ervan vind. Daarnaast mag ik een kortingscode met jullie delen, dus lees snel mee!

Mijn idee van snacken is; als je het doet moet je het goed doen. Het moet vooral ECHT lekker zijn, en vaak staat dat gelijk aan vet en behoorlijk suikerrijk. Het is daarom ook extra leuk om een keer iets te kunnen proberen waar ik normaal gesproken niet zo snel voor zou gaan als het in de winkel zou liggen. Ondertussen heb ik alles uit het pakket geprobeerd en kan ik jullie vertellen wat mijn bevindingen zijn.

We beginnen bij de chips. Ik probeer de popped paprika chips, de popped naturel chips en de popped chips met zout en peper. Deze gezonde chips zijn glutenvrij, vegan en zijn een bron van eiwitten. Fijne bijkomstigheid is dat ze maar liefst 60% minder vet bevatten. En dit laatste merk je direct. Geen vette vingers en ook geen poederlaagje dat achterblijft. Iets wat ik bij normale chips bloedirritant vind. Wat ook opvalt is de vorm van de chips, ze zijn wat robuuster en iets dikker dan een standaard chipje. Ze zitten qua bite een beetje tussen een standaard chip en een kroepoek in. En dan de smaak. Ik was een beetje bang dat ze wellicht wat smaaklozer zouden zijn aangezien ze suikervrij (geen geraffineerde suikers) zijn. De smaken zijn super lekker aanwezig; alleen veel minder chemisch dan dat je wellicht gewend bent van je standaard zakje chips. De paprika chips is mijn favoriet. Heerlijk! De salt & pepper is voor de liefhebber. Hij is best peperig en ik hou persoonlijk niet enorm van peper, en dat overheerst wel in de smaak. Met naturel chips kan je nooit iets mis doen, maar moet zeggen dat ik deze wel lekkerder vind dan de standaard variant die ik wel eens koop. Het leuke is dat je ze in handige uitdeelzakjes chips kunt aanschaffen, ideaal als je niet te veel wilt eten en leuk met een verjaardag of kinderfeestje.

Ik ben meer een hartige snoeper dan een zoete snoeper, maar ik heb één zwakte en dat is drop en sommige winegums (waaronder colaflesjes en kersjes). Ik begin bij de gummy mix. Ik krijg deze in hele fijne uitdeelzakjes snoep. Top voor bijvoorbeeld ook kinderfeestjes. In deze kleine zakjes van 20 gram zitten cola flesjes, beertjes en kersen. Ze zijn suikervrij en gelatinevrij en ruiken helemaal hetzelfde als de minder gezonde variant uit de supermarkt. Maar dan is natuurlijk de hamvraag; smaken ze ook hetzelfde. Ja absoluut! Ze zijn onwijs lekker, alleen is de structuur anders. Dit komt denk ik doordat er geen gelatine in zit. De snoepjes zijn een stuk minder “gummyachtig” en je bijt er zo doorheen. Vind ik dat vervelend? Nee, niet echt want de smaak en de beleving van het snoepje zijn helemaal hetzelfde. Over de dropjes en de marshmallows kan ik weinig zeggen; deze vind ik gewoon erg lekker en vrijwel hetzelfde als dat je normaal zou kopen. En als iets hetzelfde proeft, ruikt, en op het oog ook is, waarom zou je dan niet voor gezond snoep gaan?

Belangrijk om te weten is dat het suikervrije snoep of de vetarme chips niet meteen gezond is, maar wel gezonder is dan het originele snoep of de chips. Alle beetjes helpen en daarom staan wij hierachter!

Naast bovengenoemd snoep is er op de website nog meer lekkers te koop. Van chips tot smarties (die bij mij de volgende dag niet hebben gehaald want ze waren zo lekker), tot allerlei verschillende repen. Bij Food2Smile hebben ze wat jij zoekt. En het leuke van dit alles is, naast dat het echt lekker is, zijn de prijzen ook nog eens erg gezellig. En daar houden we van! Go check it out!

Wil jij gelijk proeven? Pak dan maar liefst 15% korting met de kortingscode: boostyourhealth en geniet direct van jouw favorieten!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment