` FOOD: Verrassende eet combo's van Isabelle - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Verrassende eet combo’s van Isabelle

We kennen allemaal wel de combinatie pindakaas met banaan, of kaas met komkommer. Maar zo zijn er nog wel meer lekkere eet combinaties die je echt eens moet proberen. Misschien denk je wel “nah dit is niets voor mij” ik sla even over, maar ik kan je verzekeren dat er in dit artikel een aantal hele lekkere eet combo’s staan! Dus lees snel verder, en laat dan weten welke combinaties ik zeker nog een keer moet gaan proberen.

Ik had het in de intro al over pindakaas met banaan, maar heb je wel eens een boterham of cracker gegeten met pindakaas en suiker? Of met pindakaas en sambal? Een andere hele lekkere combinatie met pindakaas is komkommer. Wil je je pindakaas in Amerikaanse sferen brengen dan is jam op je pindakaas natuurlijk een must.

Kaas op je boterham is lekker, maar soms een beetje saai. Ik ben dol op kaas met jam! Maar weet je wat er ook lekker is op kaas? Tomaat, augurk, gebakken uitjes, sweet chili saus, ketchup of mosterd. En deze laatste combi is echt mega lekker. Een warm broodje met kaas en chocoladevlokken! Yum, ik zou er direct weer trek van krijgen.

Persoonlijk ken ik niet veel mensen die appelstroop of perenstroop eten. Zelf vind ik het ongelooflijk lekker en ik eet het dan ook bijna dagelijks. Maar ja, met alleen een maiswafel met perenstroop kom ik de dag niet door. Het is super lekker om er hüttenkäse op te doen en daarbovenop komkommer. Ook is de combo hüttenkäse met rozijnen op de perenstroop top! Deze combinatie heb ik persoonlijk nog niet geprobeerd, maar ik heb wel eens gehoord dat de combinatie van appelstroop met salami heel erg lekker is!

En dan de vleeswaren. Ik eet het niet vaak, maar als ik het eet, doe ik weer lekker aan stapelen. Mocht ik het eten dan is het eigenlijk altijd kipfilet of kalkoenfilet en soms gebraden gehakt. In beide gevallen vind ik het heerlijk om het te combineren met augurk of komkommer. Maar wisten jullie dat kipfilet ook super lekker is met abrikozenjam of met geitenkaas? Vroeger at ik ook geregeld grillworst met mayonaise en curry. mmmmm, lekker!

Met het avondeten ben ik niet echt gewaagd, maar toch is er iets wat ik van kleins af aan al lekker vind. En dat is friet met een gemengde saus. En deze saus is een combi van appelmoes met mayonaise. Verder vind ik warme ananas super lekker, en dan wel op pizza. Heb je wel eens blauwe kaas op een pizza gedaan en daar ananas overheen gegooid. Hou op hoor, maar dat is zo lekker! Nog lekkerder om als de pizza klaar is wat stroop overheen te doen met walnoten!

Als dessert, wat sommige mensen misschien vreemd vinden, vind ik de combinatie watermeloen met geitenkaas en honing lekker. Dit at ik in Turkije geregeld en nog steeds vind ik het zoete in combinatie met het zoutige heel erg lekker.

Nu ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar de combinaties die jullie lekker vinden en die hier nog niet in vermeld staan. Natuurlijk wil ik ze allemaal gaan proberen!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment