` FOOD: Voedingsdagboek van een dag van Melinda - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Voedingsdagboek van een dag van Melinda

FOOD: Voedingsdagboek van een dag van Melinda

Het duurde even, maar door het fantastische boek “Het Geluksdieet” van Carola van Dorenmalen heb ik mijn liefde voor gezonde en lekkere voeding weer teruggevonden. Ondanks dat ik niet alles letterlijk toepas, haal ik er mega veel inspiratie uit en daarom werd het hoog tijd voor een inspirerend eetdagboek van 1 dag! Lees mee en ontdek volop nieuwe inspiratie!

Ontbijt

Meestal kies ik voor een heerlijk gebakken eitje met groenten. Maar ik wissel het ook af met een pindakaas mugcake, 2 zuurdesem boterhammen met warme appel en kaneel, healthy pancakes met gepureerde frambozen en wat kwark. Kortom ik maak er iedere dag een feestje van en zo wordt het ook nooit saai. Wel eet ik vaak iets later omdat het bereiden iets langer in beslag neemt, maar daar geniet ik ook van! Mocht je haast hebben, dan kun je deze ontbijtjes natuurlijk ook iets eerder maken of bereiden of voor een snel en gezond havermout ontbijtje kiezen.


Pindakaas Mugcake | Omelet met groenten

Gezonde pannenkoekjes met kwark en frambozenpuree

Snack

Als snack neem ik meestal fruit, rijstwafels met gezond beleg of een volkorencracker met gezond beleg. Soms ook wat ongezouten nootjes.


Lunch

Als lunch kies ik vaak voor een heerlijke salade, een volkorenwrap met groenten en gerookte kip of 2 zuurdesem boterhammen met gezond beleg.

 

Gezonde salade | Volkoren wrap met groente en gerookte kip

Snack

Als snack neem ik meestal fruit, rijstwafels met gezond beleg of een volkorencracker met gezond beleg. Soms ook wat ongezouten nootjes.

Diner


  1. Heerlijke risotto met groene groenten en kabeljauw
  2. Zilvervliesrijst met snijbonen en kip
  3. Zilvervlies rijst noedels met groenten en biefstuk

Snack

Als snack neem ik in de avond altijd wat kwark of een paar nootjes of een stuk komkommer.

Heb je nog vragen naar aanleiding van mijn voedingsdagboek of wil je nog iets van mij weten, laat dan hieronder een reactie achter!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment