Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD+ WINACTIE: Thee drinken wordt leuk met Thee Van Oordt

Vroeger was ik een echte theeleut. Door de dag heen dronk ik liters weg. Later zijn hier de kopjes koffie bij gekomen, maar ik vind het nog steeds heerlijk om in de avond een kop thee te drinken. Wat ik dan drink hangt af van de mood waar ik op dat moment in zit. Wil ik ontspannen, hoe voelt mijn lichaam, heb ik energie nodig? De theeën van Thee Van Oordt bieden deze mogelijkheid. Ze hebben zo ontzettend veel keuze dat er voor ieder moment wel de perfecte thee bij zit. Wil je weten welke mijn favorieten zijn en hoe je kunt deelnemen aan de mega winactie, lees dan snel verder!

Thee Van Oordt is een een echt Nederlands merk en is in 1834 opgericht in Rotterdam door de enige echte meneer van Oordt. Tot op de dag van vandaag selecteert Thee Van Oordt de beste biologische ingrediënten voor een pure en natuurlijke smaaksensatie zodat je echt dat wellness moment kunt ervaren.

Ik word altijd enorm vrolijk van leuke verpakkingen en de doosjes van Thee Van Oordt zijn dan ook een feestje om naar te kijken. Wat eigenlijk direct opvalt aan de doosjes zijn de “unicorns” die erop afgebeeld staan. Tegenwoordig zijn de eenhoorns natuurlijk helemaal hip, maar wellicht is het wel leuk om te weten dat de eenhoorn vanaf het begin in 1834 al het symbool van het bedrijf is. Alsof ze wisten dat in 2018 iedereen verliefd zou zijn op deze mythische dieren. De eenhoorn staat voor kracht, puurheid, energie, gezondheid, geluk, balans, vernieuwing en zuiverheid. En dit is precies wat je in deze thee kunt terugvinden.

Uit de hele thee collectie met wel 12 heerlijke smaken heb ik natuurlijk zo mijn favorieten. Mijn top drie deel ik graag met jullie.

 • Een klassieker, de kamille thee. Kamille thee ontspant en heeft een kalmerend effect. Voor mij echt een heerlijke thee om in de avond te drinken terwijl ik een boek lees.
 • De body guard drink ik graag in de ochtend na mijn ontbijt. De groene thee, met kaneel, vlierbloesem en gedroogde citroenschil geven je een instant energieboost wat perfect is om de dag te beginnen.
 • De well being multi vitamin tea mag niet in mijn top 3 ontbreken. Deze thee is een kruidenmelange met Moringa. Het zit vol antioxidanten en vitamines die je hoofd leegmaken en je energieniveau stimuleren.

Bij het opendoen van ieder doosje vind je je persoonlijke #teaspiration. Wil je deze nou ook ontvangen dan kan dat! Wij hebben namelijk een mega winactie voor jullie.

WINACTIE

Wij mogen 2 thee pakketten verloten met in ieder pakket wel 12 doosjes met de heerlijke smaken thee van Thee Van Oordt. Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder achter in de reacties met wie jij een kop thee zou willen drinken;
 • Deel dit bericht (niet verplicht, maar wel lief);
 • Like onze Facebookpagina en de Facebookpagina van Thee Van Oordt (niet verplicht, maar wel lief);

De winnaar van de pakketten maken wij op maandag 11 juni bekend.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 10

 • reply
  4 juni 2018

  Ik wil deze kopjes thee graag delen met mijn beste groep mooie damesvrienden uit universiteitstijd! Ze zijn engels dus weten zeker hoe je thee kunt waarderen!

 • reply

  Karin

  4 juni 2018

  Ik zou wel een kopje thee willen drinken met m’n oude schoolvriendin die ik via Facebook weer heb gevonden. We hebben elkaar al zeker 30 jaar niet meer gezien. 🙂

 • reply

  Christine

  4 juni 2018

  Samen met mijn man en zoontje, die allebei (net als ik) graag thee drinken! 😉

 • reply

  Mandy

  4 juni 2018

  Ik drink heel graag een kopje thee in de avond met mijn vriend, samen even de dag doorspreken of een serie kijken. Maar ik zou deze thee ook graag in de ochtend drinken met mijn fijne collega’s!

 • reply

  Yvonne de Groot

  4 juni 2018

  Ik wil graag thee drinken met mijn lieve dochter Melissa. We zijn samen het avontuur aangegaan om gezonder te gaan leven. (En af te vallen voor mij)Voor ons betekend dat minder of geen koffie maar meer gezonde thee. Met dit pakket gaat dat zeker lukken.

 • reply

  Marijke

  4 juni 2018

  Eerlijk☺️? Met Arie Boomsma en Jan Kooijman👌🏽💪🏽👊🏽🎈, mooi verjaardagscadeau voor mijnals sportende theeleut☺️😍!

 • reply

  Anita H.

  5 juni 2018

  Ik drink meestal alleen mijn thee (met name in de ochtend), maar ‘s middags aan de thee met vriendin Rita is ook fijn.

 • reply

  Evelien

  5 juni 2018

  Wat een geweldig theepakket! Ik zou wel weer eens een kopje thee willen drinken met mijn vriendin die aan de andere kant van het land woont, zij is net zo’n theeleut als ik 😁.

 • reply

  Marian Zw

  6 juni 2018

  Wow wel 12 doosjes. Ik zou wel thee willen drinken met mijn moeder die aan de andere kant van het land woont. En met mijn dochter die zwanger is van haar eerste kindje en in Malta woont. En dan nog een dochter die studeert en meer in Eindhoven zit dan thuis. Met dit theepakket hebben we meer dan voldoende smaakjes om iedereen aan de thee te krijgen toch?

 • reply

  Marja

  6 juni 2018

  Gisteren een high tea verzorgd als verrassing voor mijn moeder en zus. En met dit theepakket kunnen we dat nog veel vaker organiseren. Gezellig…..

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .