Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Zo maak je de beste keuze voor een maaltijdbox!

Als je mij goed kent dan weet je dat ik heel geregeld een maaltijdbox thuis laat komen. Ik vind het gewoon ontzettend handig en makkelijk om af en toe niet na te hoeven denken over wat ik moet gaan koken. Daarnaast vind ik het leuk dat ik door de maaltijdboxen die ik bestel ook weer eens, letterlijk en figuurlijk, “out of the box” denk. Ik kies voor gerechten die ik zelf niet zo snel zou maken, maar waar ik wel erg nieuwsgierig naar ben. Op dit moment zijn er best wel wat verschillende aanbieders, maar hoe kies je nou de beste die bij je past? Ik vertel het je graag. Lees je mee?

Ik ben maaltijdboxen gaan bestellen nadat ik een gastric bypass heb gekregen. Nu 4.5 jaar geleden. Ik vond het lastig om zelf steeds te bedenken wat ik moest gaan eten en mijn porties waren zo klein dat ik het plezier in koken een beetje was verloren. 1 x Per maand liet ik een box komen voor 2 personen en kookte ik 5 dagen lang heel gevarieerd. vervolgens at ik mijn portie op en hetgeen ik overhield vroor ik in verschillende bakjes in. Zo vulde ik mijn vriezer en kon ik in de weken die volgde steeds een lekker hapje uit de vriezer halen. Makkelijk maar toch gezond eten.

In de tussentijd zijn er steeds meer verschillende boxen bijgekomen en heb je genoeg keuze. Want tja, zoveel mensen zoveel wensen.

Toen ik begon met het bestellen van boxen kon je niet kiezen wat je kreeg. Het waren vooraf bepaalde gerechten, wel altijd een mix tussen vegetarisch, vlees en vis. Dat is nu wel anders. Bij de meeste boxen heb je ruime keuze en zijn er vaak ook vegan opties en dessert opties. Of wat dacht je van boxen die perfect zijn als je een gezin hebt. Wat ik niet wist en waar ik door bestemaaltijdboxen.nl achter ben gekomen is dat Ekoplaza als eerste aanbieder complete vegan boxen heeft! Ze gaan met de tijd mee!

Daarnaast vind ik het super dat ook de bioboxen helemaal in opkomst zijn. Ze zijn nog  niet heel erg bekend maar daar komt zeker weten verandering in. Naast Ekoplaza staat Beebox erom bekend dat ze de meeste verse producten bevatten. En de producten ze zijn ook nog eens biologisch! Als je voor een Beebox gaat dan weet je ook zeker dat de producten direct bij de Nederlandse biologische boeren vandaan komen. Daarnaast heeft de Beebox ook een koolhydraatarme box.

Maar welke keuze je ook zal maken, de keuze is geheel persoonlijk. Ikzelf bestel mijn boxen geregeld bij Hello Fresh. Wil dat zeggen dat een andere box niet goed is? Absoluut niet. Sommige mensen zweren bijvoorbeeld bij de Allerhande box, terwijl een ander het jammer vind dat daar ook kant en klare producten met E-nummers in zitten.

Waar alle boxen naar streven is een gezond en gevarieerd eetpatroon, en dat is ook super belangrijk. Weet je gewoon nog niet zo goed welke box bij jouw gezinssituatie zou passen dan is bestemaaltijdenbox.nl de ideale site om eens te raadplegen. Het handige is dat je daar ook direct je box kunt bestellen.

Kook jij altijd zelf? Of vind je het net zoals ik af en toe heel erg makkelijk om een volledige box te laten komen zodat je niet meer hoeft na te denken over je weekmenu. En welke box kies je dan? Laat het hieronder weten in een reactie.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .