Food

Laat je inspireren door blogs over voeding, recensies en tips om met voeding klachten te verhelpen.

Lees hier de laatste artikelen

Lees de meest recente artikelen hier en laat je inspireren en motiveren naar een gezonde(re) levensstijl, meer energie en een positieve mindset.

FOOD + WINACTIE: Geniet van de nieuwe fruit theeën van Alka en geef je gezondheid een boost!

FOOD + WINACTIE: Geniet van de nieuwe fruit theeën van Alka en geef je gezondheid een boost!

Zoals jullie weten ben ik dol op thee. Ik drink veel thee en het liefst thee welke ook bijdraagt aan een betere gezondheid. Nu komt Alka met iets nieuws, namelijk fruit theeën die er – net zoals hun andere producten – voor zorgen dat je zuur-base in balans komt. Het is een basische thee en is gemaakt van natuurlijke kruiden. Het is 100% natuurlijk en draagt bij aan een goede zuur-base balans van het lichaam. Het leuke is dat je er zelfs ice thee van kunt maken. Benieuwd naar wat de thee voor jou kan betekenen, lees dan gauw verder en maak bovendien kans op een mooi pakket!

Lees meer…

HEALTH + WINACTIE: Verbeter je darmgezondheid met WholeFiber

HEALTH + WINACTIE: Verbeter je darmgezondheid met WholeFiber

Je hebt er vast nog nooit van gehoord; witlofwortel. Over de wortel van witlof is na 5 jaar wetenschappelijk onderzoek bekend geworden dat het een unieke bijdrage levert aan het voorkomen en omkeren van welvaartsziekten. Sinds kort is het ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt onder de naam WholeFiber en hier wilden wij natuurlijk alles over weten. Door dagelijks gebruik wordt de darmflora gevoed en de stoelgang en darmgezondheid verbetert. Wij vertellen je er alles over en mogen bovendien een pot WholeFiber weggeven, lees je mee?

Lees meer…

FOOD+WINACTIE: Gevarieerd en smaakvol drinken doe je met Bolero Limonade

FOOD+WINACTIE: Gevarieerd en smaakvol drinken doe je met Bolero Limonade

In mijn omgeving hoor ik dat veel vrouwen het lastig vinden om voldoende water te drinken en dan het liefst een smaakje willen en dat vaak weer niet zo goed is of dan naar frisdrank neigen. Bolero Limonade brengt hier verandering in en kan je water, kwark of ander basisgerecht omtoveren naar een heerlijke smaak en bovendien heb je maar heel weinig nodig. Ze hebben meer dan 75 smaken en enkele daarvan zijn wel heel verrassend. Kortom tijd om kennis te maken, lees en kijk je mee?

Lees meer…

HEALTH: Heb jij ook een Haat – Liefde verhouding met eten?

HEALTH: Heb jij ook een Haat – Liefde verhouding met eten?

De meeste vrouwen herkennen het wel: de haat en liefde verhouding met eten. Je wilt graag eten omdat je jezelf moet voeden, maar aan de andere kant ben je bang dat je teveel binnen krijgt en als dit gebeurt voel je je enorm schuldig of krijgt zelfs haatgevoelens naar jezelf toe. Ik verbreek de stilte omtrent dit gevoelige onderwerp en vertel jou waarom ik nog steeds een haat-liefde verhouding hebt met eten.

Lees meer…

FOOD: Geniet van unieke smaakcombinaties met Venco Choco D’rop

FOOD: Geniet van unieke smaakcombinaties met Venco Choco D’rop

Wij geloven in genieten en dat houd ook in dat je soms wat minder gezond mag eten en juist bewust kiest voor iets heel lekkers. Iets waar jij heel blij van wordt. Voor de meeste vrouwen is dit drop of chocolade, maar wat als ik je nu zeg dat je er beide van kunt genieten in de meest uitgesproken smaken? Dan hebben we vast jouw aandacht en daarom laten we je graag kennis maken met de heerlijke unieke smaken van Venco Choco D’rop. Lees en kijk gauw mee!

Lees meer…

FOOD: 4 Dingen die je altijd in de vriezer moet hebben + tips!

FOOD: 4 Dingen die je altijd in de vriezer moet hebben + tips!

Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen jaren geleden, maar de vriezer is gewoon onmisbaar in een huishouden. Toen ik mijn huis kocht en er een nieuwe keuken in liet installeren koos ik voor een tafelmodel koelkastje met een kleine “klep” vriezer. Jaren heb ik dat gebruikt. Totdat ik mijn Gastric Bypass kreeg en veel meer eten ging invriezen. Als verjaardagscadeau kreeg ik een grote losstaande vriezer, en ik zou niet meer zonder kunnen. Er zijn een aantal basisproducten die ik in de vriezer heb liggen waarvan ik denk dat ze ook voor jou onmisbaar zijn. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder! Lees meer…

FOOD: What I eat (en drink) in a day

FOOD: What I eat (en drink) in a day

Ik vind ze zelf altijd heel leuk om te kijken, de “wat eet ik een dag” video’s en dagboeken. Maar toch vraag ik me wel eens af hoe realistisch ze zijn. Ook zijn deze dagboeken voornamelijk gericht op macro’s en calorie inname. Iets waarvan ik vind dat je niet mee bezig hoeft te zijn als je gewoon wilt genieten van je eten. Dus in dit artikel vind je geen hoeveelheden en tel ik geen calorieën, maar laat ik gewoon zien hoe een gemiddelde eetdag er voor mij uitziet. En ja lieve mensen, als je denkt dat er niet gesnoept gaat worden dan heb je het mis, want ik ga gewoon heel erg goed op lekkere dingen naast het gezonde. Kijk je mee? Lees meer…

FOOD: 3 x Lekkere vega alternatieven voor vlees op brood

FOOD: 3 x Lekkere vega alternatieven voor vlees op brood

Vroeger, toen ik voornamelijk vega en vegan at, keek ik zelden naar vleesvervangers als het gaat om identieke alternatieven voor vlees. Want waarom zou je exact iets willen nabootsen als het toch om een heel ander product gaat. Nu ik zwanger ben ligt dat iets anders. Ik had ineens zoveel zin in een lekkere boterham met filet American of boterhammen met smeerworst. Ondanks het feit dat ik best ook wel gewone smeerworst eet, wilde ik ook wel eens de andere opties proberen. In dit artikel licht ik dan ook een aantal vega alternatieven uit die bij mij helemaal door de keuring zijn gekomen. Lees je mee? Lees meer…