Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD+RECEPT: Maak je eigen smoothie bowl met de ontbijt producten van Lima

Het schap met ontbijtproducten in de supermarkt wordt steeds groter, maar zijn deze producten wel zo gezond of leveren ze alleen snelle suikers? Met de ontbijt producten van Lima hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ze zijn altijd gezond en heerlijk als ontbijt. Ik maakte een smaakvolle smoothie bowl en deel het recept met jou!

Al 60 jaar maakt het Belgische Lima evenwichtige en biologische voeding. Lima moedigt mensen aan om gezond(er) te eten en te kiezen voor pure voeding en biologische ingredienten. Naast dat de producten biologisch zijn, heeft Lima ook de filosofie dat we beter leven wanneer we dit doen in harmonie met onszelf en alle andere levensvormen op aarde. De producten van Lima zijn allemaal plantaardig en bieden een gevarieerd aanbod van volwaardige granen,  plantaardige eiwitten, goede onverzadigde vetzuren en complexe suikers die hun energie meer geleidelijk vrijgeven. De producten van Lima worden gemaakt met zorg en respect voor de natuur en het milieu. Lima werkt vanuit een ecologisch, CO2 neutraal gebouw, waar een eigen laboratorium streng toeziet op de kwaliteit van de producten. Hiermee draagt Lima bij aan een evenwichtig voedingspatroon en het welzijn van haar klanten. Dat maakt het geheel een feestje om de producten van Lima te testen en wij mochten de nieuwe muesli varianten testen.

Stel je voor je begint de dag met heerlijke (plantaardige) yoghurt en de muesli varianten van Lima. Je kunt hierbij kiezen uit 4 heerlijke lichte varianten van muesli’s, namelijk:

Muesli Yoga – rijk aan vezels

De havervlokken in de Muesli Yoga zijn rijk aan vezels en verrijkt met vruchten, noten en granen. De muesli is daarnaast op smaak gebracht met een subtiele mix van Ayurvedische kruiden. Muesli Yoga is een bron van eiwitten, kalium, ijzer en zink en rijk aan magnesium, koper en fosfor. Deze combinatie van voedingstoffen is onmisbaar in het kader van een evenwichtig voedingspatroon.

Muesli Protein – bron van plantaardige eiwitten

Lima’s Muesli Protein bevat al het goede van soja en hennep. De muesli is smaakvol verrijkt met dadels en andere gedroogde vruchten, en is een bron van ijzer en omega-3-vetzuren. Tevens bevat ook deze glutenvrije muesli alleen van nature aanwezige suikers. Vanwege de hoge hoeveelheid eiwitten vormt het een ideaal begin van de dag voor veganisten.

Muesli Incas – bomvol oergranen

De Incas-muesli is een heerlijke mix van de oergranen quinoa en amaranth, welke door de Inca’s al beschouwd werden als “wondergranen”. Deze glutenvrije, vezelrijke muesli is net als de Yoga-variant een bron van eiwitten, kalium, ijzer en zink. Daarnaast is deze mix rijk aan magnesium, koper en fosfor.

Muesli Goji Superfruits – fruitig en biologisch

De Muesli Goji Superfruits bestaat voor 13,4 % uit gojibessen en gedroogde superfruits. Tevens bevat deze fruitige, glutenvrije muesli ingrediënten als gepofte rijst, gepofte boekweit, amandelen, vijgen, zonnebloempitten en  veenbessen.

Wij mochten de varianten Incas en Goij superfruit testen en deze waren echt super lekker. Heel gezond en heerlijk van smaak! Ik heb er ook een heerlijke smoothie bowl mee gemaakt, check hem hieronder:

Maak je smoothiebowl zelf met (plantaardige) yoghurt, een banaan in plakjes en gebruik de mixen van Lima om het extra voedzaam te maken en op te pimpen. Wedden dat jij goed verzadigd bent en enorm van dit ontbijtje hebt genoten? Jammie!

Je kunt de Lima muesli’s terugvinden in de natuurvoedingswinkel ( check hier alle verkoopadressen) en een zak kost € 5,99, behalve de Goij Superfruits variant, deze is € 4,99. Je kunt er aardig lang mee doen, maar met een gezin is de zak wel sneller leeg, houd daar rekening mee 😉

Heb jij  deze muesli’s van Lima al geproefd? Anders gauw naar de natuurwinkel en genieten van een heerlijk ontbijtje 🙂

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .