Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD+RECEPT: Maak kennis met Ooomega drink

Wij ontvingen onlangs de 3 varianten van de nieuwe Ooomega drink en waren erg nieuwsgierig hoe dit zou gaan smaken. Deze 100% plantaardige lijnzaad drink bevat een zeer hoge concentratie van Omega3 en draagt bij aan een gezond cholesterol. Wat deze drank zo bijzonder maakt laten wij je hieronder weten en daarnaast delen we ook een heerlijk en gezond recept met je!

Hรฉรฉl veel voordelen
De voordelen zijn groot te noemen, aangezien de 100% plantaardige lijnzaad drink van Ooomega geen melk, lactose, gluten, soja en noten bevat. Aangezien er steeds meer mensen een voedingsallergie of -intolerantie hebben is dit echt heel fijn om te horen.

OOOMEGA Lijnzaad Drink is de enige drank die kan garanderen dat elk glas van 240 ml 1.200 mg omega 3 bevat

Wat zijn de voordelen van Omega3 vetzuren?
Omega 3 kan niet door je lichaam aangemaakt worden, dit komt dus voornamelijk uit onze dagelijkse voeding waar omega 3 in kan zitten. De beste bron van plantaardige Omega3 is lijnzaadolie. Deze OOOMEGA drink zit dan ook vol met calcium, vitamine K, B12 en D2 naast de Omega3 vetzuren. Deze zijn belangrijk voor onze gezondheid en zorgen o.a. voor gezonde botten en tanden.

Goede cholesterol VS slechte cholesterol
Iedereen heeft cholesterol in het bloed, dit is ook nodig en daarom is het te onderscheiden in twee soorten. Het HDL cholesterol en het LDL cholesterol. Het HDL cholesterol wordt ook wel het goede cholesterol genoemd en LDL het slechte cholesterol. Als de slechte variant te hoog is kan dit schadelijk zijn voor je hart en bloedvaten. De juiste cholesterol variant heeft juist een beschermende werking voor je hart en bloedvaten. Daarom is het belangrijk om je HDL cholesterol hoog te houden en de slechte variant LDL laag te houden in je bloed. De OOOMEGA lijnzaad drink kan hieraan bijdragen.

3 verschillende varianten
OOOMEGA lijnzaad drink heeft 3 verschillende varianten uitgebracht, de original, de original sweetened en de macchiato (koffiesmaak) drink. De original bevat een klein beetje stevia, de sweetend bevat meer zoetstof en de macciato heeft een koffiesmaak en is ook wat zoeter.

Wat vinden wij ervan?
De natuurlijkste variant vind ik persoonlijk het lekkerste om te drinken of te gebruiken voor havermout, in smoothies of om een eiwitshake te bereiden na het sporten. De gezoete variant vind ik iets te zoet en ook mijn kinderen vonden het echt flink zoet. De Macchiato variant heeft een heerlijke koffiesmaak, maar is ook best wel zoet. De naturel variant en de Macchiato variant hebben dan ook mijn voorkeur.

Waar te koop?
Bekijk hier waar deze heerlijke OOOMEGA lijnzaad drink te koop is en kies ook eens voor deze gezonde variant! Maak heerlijke ice koffie, smoothies, pancakes en nog veel meer en kies bewust voor je gezondheid!

Wij hebben een heerlijk recept gemaakt met de naturel variant van OOOMEGA lijnzaad drink en deze smaakte heerlijk!

Ingredienten:

  • 2 handjes verse ananas (stukjes of 2-3 schijven)
  • 1/2 avocado
  • 2 handjes boerenkool
  • 125 ml OOOMEGA lijnzaad drink naturel

Bereidingswijze:

  • Doe alle ingredienten in een blender en geniet!

Drink smakelijk!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .