` FOOD+WINACTIE: Met de soepen van Notchie krijg je een gezonde boost! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD+WINACTIE: Met de soepen van Notchie krijg je een gezonde boost!

Het hele jaar door geniet ik van heerlijke soepen, koud of warm en het liefst met veel gepureerde groenten erin. Ondanks dat deze bomvol vitaminen zitten, miste ik soms net een wat voller gevoel. Daardoor nam ik vaak iets erbij wat minder gezond was, omdat de verzadiging niet lang bleef hangen. Dit gevoel is nu voorbij met de gezonde soepen van Notchie. Deze zitten namelijk naast bomvol groenten en kruiden ook vol met eiwitten, hierdoor blijf je goed verzadigd en heb je voldoende energie om niet in de welbekende dip te vallen na de lunch of het avondeten. Ze zijn er in maar liefst 2 – inmiddels zelfs 3 geloof ik – smaken en ik vertel je er alles over! Bovendien mogen wij 2 pakketten weggeven met beide varianten!

De soepen zijn oorspronkelijk in een moestuin in Drenthe bedacht door Founder Arnica van Dalen en met de kennis en ervaring van Hannah Vreugdenhil is het een prachtig geheel geworden. De soepen van Notchie maken het gemakkelijk om gezond en voedzaam te eten en zijn bovendien rijk aan eiwitten en daarnaast ook biologisch en veganistisch. Zo heb je ieder moment van de dag een bewuste maaltijd binnen handbereik, super makkelijk en heel lekker!

Makkelijk en gezond eten gaat wel samen

Vaak als mensen geen zin hebben om uitgebreid te koken, kiezen ze vaak voor een ongezonde maaltijd uit de airfryer of bestellen ze een maaltijd die ook de groenten achterwege laat. Zonde! Daarom hebben de dames van Notchie bedacht dat als je deze heerlijke gezonde en eiwitrijke soep in huis hebt, je altijd terug kunt vallen op een energieke en heerlijke maaltijd zonder dat je weer terugvalt in je slechte eetpatroon.

2 Heerlijke varianten

Er zijn twee heerlijke varianten van de Notchie soepen, deze zijn:

Broccoli & Boerenkool

Een heerlijke groene soep met een basis van broccoli en boerenkool met spliterwten, hennepzaadjes en rode peper voor wat extra pit. De soep bevat maar liefst 17 gram plantaardige eiwitten per zak. Perfect voor een gezonde en actieve levensstijl.

Linzen & Tomaat

Een lekkere en voedzame rode soep met een basis van linzen en tomaat met oregano, wortel en kikkererwten voor een lekkere bite. Met 18,8 gram plantaardige proteïne per zak heb je hier een vullende en gezonde twee persoonsmaaltijd aan. Makkelijk, snel én gezond!

Wat vind ik ervan?

De soepen zijn heerlijk van smaak en ideaal als je even niets in huis hebt. Ze zijn gezond, smaakvol en voeden je goed. Je hebt geen last van de middagdip en hebt voldoende energie om weer lekker door te gaan. Ideaal als je thuiswerkt of onderweg bent, maar ook je eens geen zin hebt om te koken. Ik ben fan en ga ze zeker vaker kopen! Ook mijn kinderen vinden ze heerlijk, dus samen eten kan natuurlijk ook! 🙂 

Waar te koop?

Je kunt de Notchie soepen – en ja ook de nieuwe variant met pompoen – kopen bij verschillende JUMBO supermarkten in Nederland. Kijk hier voor alle verkooppunten. Daarnaast kun je hem ook in de online webshop kopen!

WINACTIE!

Wij mogen maar liefst 2 pakketten met beide varianten weggeven en zo doe je mee!

 • Laat hieronder weten waarom je kans wilt maken;
 • Volg Notchie en Boost your Health op social media;
 • Deel dit bericht (openbaar) op social media, niet verplicht wel lief!

Wij maken de gelukkige winnaars bekend op 12 april aanstaande via Facebook & Instagram!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 9

 • Avatar
  reply

  Milusca

  8 april 2021

  💚💚💚Ooh wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee zeer welkom ben erg benieuwd 💚💚💚 vooral omdat het gezond is, smaakvol en ze voeden je goed. geen last van een middagdip en voldoende energie om weer lekker door te gaan💪🏾👌

 • Avatar
  reply

  frida van til

  8 april 2021

  Hoi dames,

  zou echt heel fijn zijn te winnen. Ik moet flink aankomen en vind het dan lastig om naast kwark enzo aan fijne eiwitten te komen die ook goed vallen omdat mijn lijf erg heftig reageert snel. Soepen vallen gelukkig wel fijn en dus deze klinken echt als iets waar ik blij van wordt. Ik wil liever ook niet te veel grijpen naar taart en ijs welke neiging ik wel heb, dus dit voedende product lijkt me erg fijn. Omdat ik minima ben en soms bij de voedselbank moet aankloppen zitten er vaak niet heel veel van dit soort dingen in. Dus winnen komt nu echt goed uit! Mooie blog ook weer erover!

 • Avatar
  reply

  Bets

  8 april 2021

  Jullie hebben mij erg nieuwsgierig gemaakt na het lezen van de blog over deze soepen. Ik ben super benieuwd geworden naar de smaken van de soepen. Ik doe er graag voor mee!!

 • Avatar
  reply
  8 april 2021

  Leuke gezonde win actie! Onverwachte cadeaus zijn het leukst! Ben doel op soepen en wil graag de gezonde soepen proberen! Win-win😃

 • Avatar
  reply

  Sophie

  8 april 2021

  O jammie wat een super lekker zakken.
  Handig voor als ik gewerkt heb en wil sporten even een healthy oppepper tussendoor. 😍 Zeer benieuwd naar 😋

 • Avatar
  reply

  Julianne van der Weide

  8 april 2021

  Smile, sleep, soup and repeat. Ofzoiets.

  Ten eerste: supergave actie.
  Dan:

  Ik zou ontzéttend blij zijn met zo een pakketje omdat ik er steeds slechter in slaag om goed voor mijzelf te kunnen zorgen (wat betreft het nemen van rust en voedzaam en voldoende eten) en voorlopig nog wel even op een wachtlijst voor GGZ sta. Als er nou íets is wat een mens comfort geeft, enorm makkelijk én gezond is en waarmee je lijf en lief super goed doet, zijn het wel soepjes zoals deze. <3 Ik zal mijn mooiste lepel klaarleggen. Fingers crossed! 🙂

  • Avatar
   reply

   julianne

   8 april 2021

   ahoh zou je mijn achternaam kunnen verwijderen? Is perongeluk toegevoegd! Dank! <3

 • Avatar
  reply

  Marian B

  8 april 2021

  Gezond, voedend en lekker, ik ben er wel nieuwsgierig naar en zou ze graag eens willen proberen.

 • Avatar
  reply

  Anita H.

  9 april 2021

  Helaas staat de. Jumbo in mijn woonplaats er niet bij. Ik ben dol op soep. Die maak ik soms zelf, maar ik koop ‘m ook regelmatig. Helaas is er in de supermarkten niet veel keus binnen de gezonde opties. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar dit merk!

Post a Comment