Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD+WINACTIE: Proef de heerlijke Oot granola en maak van je ontbijt een feestje

Tegenwoordig zie je heel veel verschillende soorten granola en helaas zitten de meeste nog steeds bomvol suikers. Bij Oot granola is dit anders, hun hebben verschillende soorten granola met een ultieme smaakbeleving en hebben er geen suikers aan toegevoegd. Zo kun je gezond en smaakvol de dag beginnen en maak je de heerlijkste ontbijtjes. Wij mochten hun 4 verschillende varianten proeven en waren aangenaam verrast! Lees je mee?

De OOT Granola’s bestaan uit 4 varianten, deze zijn:

Crunchy Nuts granola
Deze granola zit vol met cashewnoten, pecannoten, hazelnoten, pompoenpitten, zonnebloempitten en kaneel.

Cacao boekweit granola
Deze granola bestaat uit pure cacao, gepofte boekweit en vanille.

Chia Spice granola
Deze granola bestaat uit cashewnoten, chiazaad, kokos, vanille, kaneel en kardamom.

Paleo Mix granola
Deze granola bestaat uit witte amandelen, zonnebloempitten en kokosvlokken.

Daarnaast hebben de granola’s van OOT nog meer fijne voordelen:

 • Ze zijn voedzaam en zitten tjokvol met noten, pitten en zaden;
 • Ze bevatten minder suikers, maar 10% natuurlijke suikers;
 • Ze zijn 100% biologisch en glutenvrij;
 • Je ontvangt ze heel gemakkelijk zo in je brievenbus.

Wat vind ik ervan?

Ze smaken heerlijk, mijn favoriet is de crunchy nuts. Ik houd van krokant en deze variant is echt superlekker! De andere zijn ook heerlijk en ook mijn kinderen zijn fan! Ideaal om de dag gezond te starten, maar ook tussendoor als je even wat extra’s nodig hebt (bijvoorbeeld na het sporten met kwark) of in de avond om te voorkomen dat je misschien iets minder gezonds neemt. Ook heel prettig dat het weinig suiker bevat, biologisch en glutenvrij is en je hebt het zo snel in huis. Wie wilt dit nu niet? Je kunt een proefpakketje bestellen of 2 grote zakken met de smaken die je wilt om wat langer te genieten.

WINACTIE!

Wij mogen een proefpakketje met de 4 verschillende varianten weggeven, hoe leuk is dat?

Wat moet je hiervoor doen?

 • Like de Facebookpagina van OOT Granola en Boost your Health;
 • Laat hieronder weten hoe laat jij je ontbijt eet en wat dat precies is;-) (natuurlijk voordat dit veranderd in OOT Granola ontbijtjes!)
 • Deel dit bericht via social media (heel lief, niet verplicht!)

Wij maken de gelukkig winnaar dinsdag 12 juni a.s. bekend via Facebook!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 16

 • reply

  Marijke

  8 juni 2018

  Rond half 8, elke dag iets anders☺️! Cake, havermout, yoghurt, smoothie, brood, pannekoeken…🎈🎁

 • reply
  8 juni 2018

  Ik eet ‘s ochtends (rond half 8) het liefst een zelfgemaakte mix van granen, noten en pitjes. Ik stel dat elke ochtend opnieuw samen, dus het is altijd anders. Kokos-rijstemelk erbij, vers fruit van de markt erbij en ik ben klaar voor de dag 😀

 • reply

  Moniek van diemen

  8 juni 2018

  Oeps ik ontbijt soms om half 8 soms om 14 uur dat komt door mijn wisselende diensten. Ik ontbijt vaak op mijn werk maar soms ook wel eens in de auto onderweg naar een andere 🚑post of na een hulpverlening terug naar de post. Kortom weinig regelmaat 😬 ik ontbijt wel altijd met Griekse yoghurt 0% maar ben nog steeds zoekende naar een Granola of creusli die laag in de calorieën zit en voedzaam is. Ik zou de proefpakketten graag proberen

 • reply

  Laura

  8 juni 2018

  Vaak eet ik een boterhammetje of een schaaltje yoghurt. Niet extreem bijzonder dus

 • reply

  Marian B

  8 juni 2018

  Ik ontbijt door de weeks rond half 7 of rond 7 uur. In het weekend gelukkig wat later 😉 Doordeweeks meestal muesli (met noten favoriet) en in het weekend vaak gewoon brood.

 • reply

  Marian Zw

  8 juni 2018

  Meestal rond 8 uur, eerst de kids van brood en thee voorzien en dan ben ik zelf aan de beurt. Meestal een boterham met light jam. Maar ook wel eens lekkere warme havermout of een schaal yoghurt met granola. Vooral in het weekeinde vaker een yoghurt met muesli/granola en vers fruit. Dan hebben we wat meer tijd om lekker vers fruit te schillen en te snijden.

 • reply

  N. Siereveld

  9 juni 2018

  Ik ontbijt altijd op mijn werk rond 10.00 uur met soja yoghurt, verschillende fruitsoorten en zelfgemaakte granola en wat lijnzaad. Deze verschillende verse granola’s klinken heerlijk en best handig zo uit een zakje!

 • reply

  Berna

  9 juni 2018

  Ik eet iedere dag rond half 8, wat ik eet verschilt maar er zijn 2 onmisbare elementen: fruit en een glas melk. Als ik genoeg tijd heb, eet ik daarbij muesli met kwark of een gebakken eitje, maar ik overleef het niet zonder mijn fruit en melk. Wat een waanzinnige giveaway, ik maak heel graag kans!

 • reply

  Karin

  11 juni 2018

  Ik ontbijt altijd laat. Ik ga altijd eerst de stal uitmesten, paardrijden en met de hond uit. Tussen 10 en 10.30 ontbijt ik, soms kwark met fruit, soms havermout of roergebakken ei met groente en als het zo uitkomt met een restje soep .

 • reply

  Faiza Lahcen

  11 juni 2018

  Ik eet elke ochtend heel saai havermout,,,vaak wel met fruit erbij maar toch een beetje saai 😉 Ben heel erg benieuwd naar deze producten dus waag graag een kans!

 • reply

  Elke benerink

  11 juni 2018

  Half 7 al !!! Begin de dag met een bakje brandnetel thee & als ontbijt wissel ik dagelijks, warme havermout pap met toppings zoals noten en zaden. Crackers met ei en avocado. Smoothie van fruit en yoghurt met havermout. Of overnight oats!! In het weekend vaak healthy american oh zo fluffy pancakes met havermout en kokosmeel met bosbesjes erin. Granola haal ik zelden want er zit altijd wel wat in verwerkt wat ik persoonlijk niet nodig vind. Deze granola van OOT lijkt me erg lekker, heerlijk met wat kwark en verse aardbeien van onze moestuin haha !! X liefs, Elke

 • reply

  Carolien van Velzen

  11 juni 2018

  Ik ontbijt meestal rond 9.30, vrij laat maar s’ochtends heb ik niet altijd evenveel trek. Wel is het voor mij erg belangrijk om goed te ontbijten, zeker nu ik druk bezig ben met aankomen na een periode met een te laag gewicht. Daarom denk ik dat deze OOT granola daar ontzettend bij kan helpen, omdat ze me mega lekker lijken waardoor ik lekker kan ontbijten, wat hopelijk zal bijdragen de weg naar volledig herstel! Het lijkt me zo ontzettend leuk om te winnen en sta te popelen om ze uit te proberen!

 • reply

  Carolien v V

  11 juni 2018

  Ik ontbijt meestal pas rond 9.30, vrij laat maar dat komt omdat ik vroeg s’ochtends vaak nog niet zo veel trek heb. Toch is ontbijten ontzettend belangrijk voor mij, omdat ik nu bezig ben met aankomen naar een periode met flink ondergewicht. Deze granola lijkt me dan ook ideaal om heerlijke ontbijtjes te maken zodat ik hier extra naar kan uitkijken! Ik hoop dat ze kunnen bijdragen aan mijn weg naar volledig herstel! Ik zou het ontzettend leuk vinden om te winnen en sta te popelen ze te proeven!

 • reply

  Lydwien

  11 juni 2018

  Ik eet rond 8.00 uur / 8.30 uur mijn ontbijtje.
  Ik eet vaak twee of drie crackers met beetje roomboter of humus en drie koppen groene thee erbij.
  Ook wissel ik af met een ontbijtje van skyr yoghurt met havermout muesli en noten, kokosschaafsel en verse blauwe bessen, frambozen of bramen. Soms aangevuld met wat biologische honing. Hierna weer de drie koppen groene thee.
  Ik wil graag kennis maken met dit gevarieerde pakket!

 • reply

  Serife

  12 juni 2018

  Op de valreep: ik eet rond 8.00. Meestal roerei of omelet, broodje met iets hartigs en havermout met iets zoets. Daarbij neem ik meestal groene thee of een sapje. Ik zou heel graag OOT granola willen uitproberen, dus ik waag ook een kans!

 • reply

  Wendy

  31 mei 2019

  Altijd een boterham met pindakaas en een kop koffie. Saai maar het is wel makkelijk om 7.30 s’morgens.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .