Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD+WINACTIE: The Healthy Snackbox

Keer op keer weer uitzoeken wat de juiste snacks zijn voor tussendoor is zo makkelijk nog niet. Op de verpakking staat wellicht wel met grote letters dat het gezond en helemaal verantwoord is, maar als je de achterkant bekijkt sla je steil achterover. Ik vind het soms best wel eens lastig en haal dan ook vaak de “standaard” snacks in huis waarvan ik zeker weet dat ik goed zit. Maar hoe leuk is het als je helemaal niet meer hoeft na te denken, en dat je gewoon lekkere en verrassende snacks thuis krijgt in een box!! Dat kan met the Healthy Snackbox! Lees snel verder, want we mogen ook een aantal boxen verloten!

Toen ik de the Healthy Snackbox online tegenkwam was ik eigenlijk direct enthousiast. We kennen tegenwoordig allemaal wel de bekende maaltijdboxen, maar dat dit ook bestond voor snacks vond ik toch wel heel erg leuk! De box bestaat uit gezonde(re) snacks die je rustig kunt pakken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over fitheid.

Er zijn verschillende boxen te bestellen. Voor thuis zijn er in totaal 3 boxen, maar er zijn ook boxen voor op je werk! Dus mocht je je werkgever zo ver krijgen dan zou dit voor jou en je collega’s echt ideaal zijn. Melinda en ik mogen beide een snackbox uitproberen en waar ik kies voor de box voor 1 of 2 personen met gemiddeld 15 snacks (in mijn box zaten er nu 17), kiest Melinda voor de box die het beste bij haar past, namelijk de box voor gezinnen met jonge kinderen. In haar box zitten wat meer verantwoorde snoepjes en bevat ongeveer 20/22 snacks. Maar er is ook een box voor gezinnen met pubers, zodat ze niet steeds de hele voorraadkast met ongezonde snacks plunderen.

Zoals je op de foto kunt zien is de box gevuld met zowel snoepjes, chips en chocolade als met lekkere koekjes voor onderweg en proteïne repen voor na het sporten. Voor ieder wat wils dus! Ik durf wel met zekerheid te zeggen dat de box ( € 24,-) absoluut zijn geld waard is. Ben je alleen, zoals ik dan doe je ongeveer 2 weken met de box als je 1 snack per dag gebruikt. Ik kan wel zeggen dat ik ontzettend enthousiast ben. Afgelopen weekend heb ik de heerlijk vegan winegums soldaat gemaakt en vandaag ben ik veel onderweg geweest en had ik een heerlijk koek van Billy’s farm mee op pad.

WINACTIE

Het voornaamste voordeel is denk ik echt het niet hoeven nadenken over wat je pakt. Het is gewoon goed en lekker! Wil jij dit ook ervaren dan kan dat! Wij mogen maar liefst 5 Snackboxen cadeau geven. Uiteraard zal dit de box zijn die het beste bij jou gezinssituatie past.

 • Vertel ons in een reactie welke box je graag zou willen winnen en waarom;
 • Deel dit bericht op je eigen social media en tag hierin Boost Your Health en The Healthy Snackbox;
Wij maken de gelukkige winnaars bekend op maandag 4 februari a.s. op Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 16

 • reply

  Karin

  30 januari 2019

  Leuk, lijkt me ideaal zo’n box, ik wil dat wel eens proberen. 🙂
  Ik zou dan kiezen voor de brown up-box. 😃👍🍀🍀🍀

 • reply

  Edwards

  30 januari 2019

  🍀🍀🍀 Whoop whoop whoop 🍀🍀🍀 wat een superrr actie ik doe heel erg graag mee 🍀 Een beetje gezond snacken is niet makkelijk. Zeker niet in ons gezin met jonge kinderen. Daarom is de Healthy Snackbox voor ons echt een uitkomst.
  de box voor gezinnen met jonge kinderen lijkt ons,Super lekker en makkelijk zéér welkom 🍀🍀🍀

 • reply

  Debbie

  30 januari 2019

  Ik zag deze box al eerder voorbij komen, maar twijfelde over hoe gezond deze dan zou zijn. Goed om te lezen dat het echt zo goed is.
  Zelf zou ik heel graag de box voor een gezin met kleine kinderen proberen. De kinderen mogen best wat snoepen, maar tegelijkertijd wil ik toch het best mogelijke voor ze kiezen en niet 90%suiker. Ben heel benieuwd of ze de snoepjes uit deze box dan ook lekker zouden vinden.

 • reply

  Tineke Commandeur

  30 januari 2019

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag de box Met pubers! Willen winnen.
  (Voor 2 volwassenen met kids ouder dan 12 jaar. Bijvoorbeeld met extra chips. Ongeveer 20 snacks per box.)
  Wij hebben 2 meiden (17 en 19 jaar) die allebei bewust en gezonder willen snoepen, dat mijn man en ik mee gaan doen is een enorme uitdaging!
  Dus graag!

 • reply

  Linda

  30 januari 2019

  Oh wauw super leuk!! Dan kan ik mooi wat nieuwe tussendoortjes proberen om te kijken welke geschikt zijn om mee te nemen naar Nepal voor tijdens onze trekking. 😀 En dan heb ik mooi ook weer een onderwerp om over te schrijven op mijn website. 😀

 • reply

  Daniëlle Borger

  30 januari 2019

  Dat klinkt fijn! Ik merk dat i koe laatste tijd zin heb in lekkere tussendoortjes, maar dat de bananenkoekjes soms iets te vaak voorbij komen. Klinkt ideaal dit! Ik zou gaan voor de Grown-up box!

 • reply

  Sandra

  30 januari 2019

  Box voor pubers in huis.

 • Carola
  reply

  Carola

  30 januari 2019

  Ik ben wel toe aan wat nieuwe inspiratie voor gezonde tussendoortjes! Mijn vriend en ik zullen erg blij worden van de volwassenen box!

 • reply

  Aline Bouma

  30 januari 2019

  O wauw!! Wat een gave Actie 😊 ik zou heel graag winnen omdat ik helemaal verzot ben op dit soort healthy snacks en vooral ook om mn kinderen te laten zien dat snacken ook gezond én lekker kan zijn zonder dat het saai of smaakloos is!

 • reply

  Marja

  30 januari 2019

  Oh, dat is zalig. Ik ga dan graag voor een box voor 2 personen, mijn man is op het ogenblik ook erg op zijn voedi g en vooral het snoepen en snacken aan ‘t letten. Deze box zou geweldig zijn zodat hij kan zien wat verantwoord snoepen inhoudt 😜

 • reply

  Growingthroughdirt

  30 januari 2019

  Ah wat een leuk concept! Ik zou het liefst de sportbox winnen, omdat ik na een periode van ziekte wil herstellen in spierkracht. Ik doe mee met de winactie en zal jullie delen in mijn Instagram verhaal. Liefs, growingthroughdirt

 • reply

  Marian zw

  30 januari 2019

  Dat is echt super fijn, veel variatie en verantwoord! Ik val toch vaak terug op fruit…..Als ik mag kiezen dan zou een box voor pubers het beste bij ons passen met kids tussen de 9 en 24 jaar. En inderdaad die eten me echt de oren van het hoofd! Ik ben heel benieuwd hoe ze deze tussendoortjes gaan vinden 🙂

 • reply

  CJM de Kok

  31 januari 2019

  De box voor gezinnen met pubers zou een uitkomst zijn!
  Zo toch controle op de gezondheid houden van mijn kids terwijl ongezien de voorraad wordt leef geroofd thuis, geen houden aan!

 • reply

  Marian B

  1 februari 2019

  Een erg fijne actie! Dat zou ik wel eens willen proberen. Ben wel benieuwd naar deze meer verantwoorde snacks. Een gezinsbox met jonge kinderen ( 2 en 5) lijkt me wel wat voor ons.

 • reply

  Yvonne

  3 februari 2019

  Graag zou ik van deze actie gebruik willen maken, daar ik altijd veel in de weer ben met werk en sporten en niet echt tijd heb om uitgebreid in de keuken te staan of op zoek te gaan naar goede tussendoortjes. Het is dan fijn dat er een box bestaat met verantwoorde tussendoortjes die al voor je uitgekozen zijn. Ideaal.

 • reply

  Anita H.

  3 februari 2019

  Ik ga voor de versie “Alleen voor grown ups”. Ik ben altijd op zoek naar snacks voor onderweg. Ik kies nu vaak voor noten of fruit, maar daar mag wel wat variatie in komen.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .