Member login

Username
Password

» Lost your Password?Geniet van een non alcoholische cocktail met Seedlip!

Neem nou gezellig een wijntje. Doe je een wijntje mee? Wil je echt niets anders drinken? Bestel je nou alweer appelsap? Neem je er vanavond eentje? Een half glas kan toch wel? Dit krijg ik regelmatig te horen als ik uitga of gezellig een terrasje aan het pakken ben in de stad. Ik drink zelden alcohol. En dat is wel eens anders geweest, maar sinds mijn gastric bypass kan ik er gewoon niet zo goed meer tegen. En als ik zeg… ik kan er niet meer zo goed tegen dan bedoel ik, na 1 wijntje ga ik achterstevoren naar huis. Maar nu is er iets nieuws en super lekkers wat ik met jullie wil delen waardoor het lijkt dat je toch heerlijk aan de cocktails zit, zonder er een kater aan over te houden. Lees je snel verder!

Toen ik deze prachtige flesje binnen kreeg dacht ik “wat is dit”? Het eenvoudige, maar chique design sprak mij direct aan. Seedlip is het volwassen alternatief voor de veelal super zoete cocktails of fruitige opties. Seedlip is namelijk een heel lekker kruidig drankje en het eerste gedistilleerde non-alcoholisch spirit ter wereld! Daarnaast zijn ze ook nog eens suikervrij, allergenenvrij en zitten er geen kunstmatige zoet en smaakstoffen in.

Ik vind het super gaaf dat je prachtige cocktails kunt maken met deze flesjes Seedlip. De perfecte Spice 94 cocktail maak je met tonic en grapefruit en de Garden 108 maak je compleet met tonic en erwten.

Maar wat zit er nu precies in de Garden 108? Dit is een drankje met erwten, hooi, mint, rozemarijn en tijm. Het nummertje 108 staat voor het aantal dagen dat het duurt om een goede erwt te kunnen plukken.

In de Spice 94 zitten alles-kruid, Kardemon, citroen, grapefruit, cascarilla en eik. Het nummer 94 staat voor het jaartal 1494 toen Christopher Columbus in Jamaica het alles-kruid ontdekte. Dit is ook het land waar de kruiden uit dit drankje vandaan komen.

Nu staat er ook nog eens iets heel gaafs op de planning voor Seedlip. Ze lanceren namelijk wereldwijd de eerste No & Low cocktailbar (NoLo). Het is een innovatief en totaal nieuw barconcept dat de nadruk legt op de smaak en ingrediënten van een cocktail in plaats van het alcoholpercentage.

Op 24 en 25 juli is NoLo te vinden in de 15 beste bars van de meest dynamische steden ter wereld. NoLo is er onder andere in Londen, Singapore, Melbourne, Toronto, Barcelona en LA. Maar natuurlijk mag Amsterdam ook niet ontbreken. Op bovenstaande data kan je bij Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam heerlijke genieten van een speciaal voor jou gemaakte Seedlip Cocktail.

Geniet van de prachtige zomer, van een non alcoholische zomer met Seedlip.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .