Member login

Username
Password

» Lost your Password?LIFESTYLE: Zeg het met bloemen van Greetz + unieke kortingscode!

Het eerste wat ik doe als ik thuiskom uit werk is mijn brievenbus checken. Ik word dan altijd zo blij als ik ineens een kaartje zie liggen i.p.v. de gebruikelijk foldertjes of de enge blauwe enveloppe. Ik heb een aantal vriendinnen die heel regelmatig een kaartje sturen, en ik zelf hou er ook van. Het voelt zoveel persoonlijker dan een berichtje op social media. Maar wisten jullie dat je ook bloemen kunt versturen bij Greetz? Ze hebben deze week een hele leuke actie… dus lees snel verder!

Soms heeft iemand iets te vieren maar kun je er niet bij zijn. Wellicht is er iemand jarig of is hij/zij geslaagd voor zijn/haar examen. Maar ook als je iemand een hart onder de riem wilt steken is een mooi boeket altijd gepast. Hoe leuk is het dan om een bos bloemen te versturen die met zorg zijn samengesteld. Echt een uniek cadeau om te geven en om te ontvangen!

Het fijne van de Greetz bloemen die je verstuurd is dat ze een versgarantie hebben van wel 8 dagen. Dus je hoeft niet bang te zijn dat ze na 2 dagen al zielig in de vaas hangen. Wat ook erg prettig is, is dat ze bij Greetz de bloemen 7 dagen per week bezorgen, dus ook op zondag! Dus het excuus “de winkels” waren al dicht gaat niet meer op. Bestel je de bloemen namelijk voor 22.00 uur dan worden ze de volgende dag nog bezorgt. En om het nog leuker te maken…. je zou er bijna van gaan fluisteren, is dat als je voor 16.00 uur in de middag besteld op werkdagen de boeketten dezelfde dag nog op plaats van bestemming worden geleverd. Dat is toch TE GEK!

Ik heb nu al helemaal in gedachten wie ik een bloemetje wil sturen. Voor iedere prijsklasse is er een mooi boeket te vinden en met de volgende actie wordt het wel heel aantrekkelijk.

Van 25 juni t/m 1 juli 2018 is de verzending t.w.v. € 4.95 helemaal gratis als je de code BLOEMEN gebruikt bij het afrekenen.

Wie zou jij een mooi boeket willen sturen?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .