Member login

Username
Password

» Lost your Password?waarom jij Floradix Magnesium moet gebruiken

HEALTH: 3 Redenen waarom jij Floradix Magnesium moet gebruiken

Magnesium, ik kan niet meer zonder! Laat ik het anders zeggen, ik wil niet meer zonder! Dit mineraal zorgt ervoor dat je meer energie krijgt, beter slaapt, je spieren sneller herstellen, minder last hebt van spierpijn en minder stress ervaart. Misschien klinkt het te mooi om waar te zijn, maar dit zijn de hoofdredenen waarom ik magnesium al jaren slik. Floradix Magnesium is in een vloeibare vorm en wordt daardoor nog sneller in het lichaam opgenomen en bevat bovendien nog extra vitamines. Kortom, wij mochten deze testen en geven jou 3 redenen om gelijk te gaan starten met de unieke Floradix Magnesium! Lees je mee?

Floradix Magnesium is een vloeibaar elixir gemaakt van planten- en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium. Dit speelt een belangrijke rol in ons lichaam bij alle processen en ondersteunt het energieniveau en de spieren. Het smaakt heerlijk, is perfect voor mensen die pillen moeizaam kunnen innemen en is tevens geschikt voor vegetariërs!

Meer ontspannen

Magnesium zorgt dat je meer ontspannen bent en minder stress ervaart. Het helpt je ook beter in slaap vallen en dieper slapen, mits je het langdurig gebruikt. Zelf neem ik het vaak voordat ik naar bed ga, maar als je het overdag neemt helpt het ook bij stress en geeft het je meer energie. Het is fijn in gebruik en zeker een aanrader om dagelijks te gebruiken.

Behoud je spieren in goede conditie

Je spierkracht neemt af naarmate je ouder wordt, je spieren worden dan ook vaak brozer en je hebt sneller kans op blessures of andere ongemakken. Door dagelijks voldoende Floradix Magnesium in te nemen, kun je dit grotendeels voorkomen en geef je je spieren het mineraal wat ze zo hard nodig hebben. Maar ook als je veel sport, last hebt van spierspanning of rusteloze benen is het een aanrader om te gebruiken. Na langdurig gebruik wil je niet anders meer en merk je ook dat je lichaam dit echt kan waarderen.

Meer energie

Als je vrolijk het voorjaar in wilt gaan dan is het handig om te weten dat magnesium wel degelijk bij draagt aan extra energie bij vermoeidheid. Zo kun je fit en healthy het voorjaar in en optimaal genieten van voldoende energie!

Wat vinden wij ervan?

Het is makkelijk in gebruik, niet vies van smaak en na 2 weken proberen merk ik dat mijn energie is verhoogd en ik een betere weerstand hebt. Ook slaap ik beter door de Flordix Magnesium. Ik vind het dan ook een aanrader en ga het zeker vaker gebruiken. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen het ook gebruiken. Wij zijn fan en gaan het zeker vaker gebruiken, de volgende fles staat al klaar om gebruikt te worden, dus waar wacht je nog op? Je kunt het kopen bij de bekende DA drogisterijen, de Etos & Holland & Barett door heel Nederland.

Ga jij de Floradix Magnesium ook proberen? Laat het ons hieronder weten!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 1

  • reply

    Danielle Mulder

    26 februari 2020

    Mijn man en ik zouden het graag willen proberen. Ik zelf gebruik magnesium tabletten voor oa fibromialgie en het heeftmm en mijn man heeft veel last van kramp in zijn kuiten en dat gaat met tabletten helaas niet over. Dus heel graag.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .