` HEALTH: 45 kilo afgevallen en dan??? - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: 45 kilo afgevallen en dan???

Wauw, paar jaar geleden, had ik nooit gedacht om mezelf met enige vorm van trots en blijheid te kunnen zien in de spiegel. Jarenlang walgde ik letterlijk van mijn eigen spiegelbeeld. Ik kon zelfs wel janken, als ik mezelf zag. Dat leidde tot depressie, burn-out en slechte leef gewoonte. Lees verder hoe mijn leven veranderde…

Toen eenmaal, na jarenlang peinzen, de beslissing viel: maagverkleining, viel er een last van mij af. Ik vond het spannend, natuurlijk. Want je laat je snijden in een lijf, maar ik was ontzettend ongezond. Slaapapneu, hoge tensie, last van gewrichten om maar te zwijgen over diabetes die ik aan het ontwikkelen was.

Als moeder van 2 kinderen, wil je niet de hele dag op de bank hangen, terwijl zij het liefst je in een badpak zien en van de glijbaan af zien roetsjen. Ik ben uiteindelijk in 2016 geopereerd en sindsdien is alles veranderd.

Ik ga je in de aankomende maanden vertellen wat er veranderd is, welke processen ik heb doorlopen maar bovenal wat voor prachtig leven ik nu leid.

Tja, maar  doe je als je zoveel afvalt? Want prachtig resultaat heb ik behaald na een maagverkleining. Ik ben meer dan tevreden over mijn verloren kilo’s, maar besefte al snel dat je het uiteindelijk toch zelf mag gaan doen.

Voor mij een grote uitdaging. Zeker omdat ik merkte dat het woordje ‘verslaving’ toch een gevoelige snaar raakte.
Ik was me ervan bewust voor de operatie, dat mijn mindset al een flinke opdonder moest gaan krijgen.

Dat ik  het  dus niet zou gaan redden, met enkel alleen de operatie.

Gelukkig heb ik het voordeel dat ik verpleegkundige ben en ook nog eens op het gebied van psychiatrie. Wat ertoe leid, dat ik onwijs geïnteresseerd ben in gedrag.

Waarom doen we zoals we doen? Ik ben me gaan verdiepen in voeding, mindset, beweging en ‘de wet van aantrekkingskracht’.

Sinds ik deze 4 categorieën toepas in mijn leven, ben ik voor mezelf begonnen.

Ik heb een coaching bedrijf gericht voor vrouwen die een maagverkleining hebben, eraan twijfelen en/ of niet lekker in hun vel zitten. Dat laatste is een vaag begrip. Want wanneer zit je niet lekker in je vel? Ik kom daar vaak genoeg achter door een aantal vragen te stellen.

Mijn intuïtie is prima ontwikkeld. Vroeger nam ik mijn intuïtie niet serieus en nu des te meer. Want die heeft gewoon gelijk.

Ik ga de aankomende tijd bloggen voor jullie. Onderwerpen die aan worden gesneden zijn: mindset, onderneming, moederschap, beweging en voeding.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .