` HEALTH: 5 Redenen om te detoxen voor of tijdens het griepseizoen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: 5 Redenen om te detoxen voor of tijdens het griepseizoen

Helaas is het zo dat mijn immuunsysteem niet heel goed werkt. Ik ben dan ook gewend om tijdens de wintermaanden heel vaak en veel ziek te zijn. Maar dit betekend niet dat ik er hard aan werk om dit te veranderen en aan te pakken, zodat het ieder jaar wat beter gaat. Zo ben ik in september al gestart met het verhogen van mijn vitamine C en vitamine D en ben ik onlangs ook begonnen met een veggie detox van Dr. Detox Box om te kijken of dit nu echt helpt in deze periode. Benieuwd of het geholpen heeft en wat de redenen zijn om dit te doen? Lees dan gauw verder!

Krijg meer groenten binnen

We eten vaak nog veel te weinig groenten en het is niet altijd even makkelijk om deze voldoende binnen te krijgen. Het is goed om daarom bij iedere maaltijd wat extra groenten te nemen naast je huidige gezonde voedingspatroon. Om je lichaam te boosten kun je ervoor zorgen dat je in een korte periode van detoxen met alleen groenten je lichaam een flinke gezondheidsboost kan geven. Probeer het eens en laat ons weten hoe je je voelt!

Kurkuma to the max

Tijdens de veggie detox van Dr. Detox Box ontvang je tevens iedere dag 3 lucky shots, waarvan één met gember, één met granaatappel en één met kurkuma. Vooral die met kurkuma heeft mij geholpen om door de griep te komen, ik voelde mijn lichaam letterlijk happy worden. Klinkt misschien een beetje vaag, maar normaal eet (of drink) ik weinig kurkuma, dus het effect was optimaal 🙂 Van het shotje met granaatappel kreeg ik een mega energieboost in de middag – die ik op dat moment ook wel kon gebruiken – en ik vind het dan ook knap dat de juiste natuurlijke ingrediënten ervoor kunnen zorgen dat je je echt beter gaat voelen ook al ben je grieperig. De gember shot had een heerlijk verwarmend effect. Ondanks dat ik deze niet echt lekker vond, werd mijn lichaam hier wel heel blij van!

Meer energie

Doordat je afvalstoffen sneller je lichaam verlaten met een detox en je alleen goede en gezonde ingrediënten binnen krijgt, voel je je sneller fitter en gezonder. De kurkuma shots dragen ook bij aan het verminderen van ontstekingen en herstel na de griep. Je voelt je echt veel beter na een fijne detox!

Sneller herstel bij griep

Door de detox toch door te zetten ondanks dat ik grieperig werd, was een goed idee. Ik herstelde sneller en voelde mij heel goed. Ook had ik doordat ik niet fit was helemaal geen trek, dus dat was nog eens makkelijk detoxen op deze manier.

Wij worden er helemaal happy van!

Isabelle en ik worden altijd heel happy van een fijne detox! Het reinigt je lichaam, geeft je nieuwe energie en helpt je door de winter – en dus het griepseizoen – heen! Je voelt je fitter en wilt daarna net zo goed voor je lichaam blijven zorgen als tijdens de detox. Dus meer veggies en detox en minder suikers en pakjes en zakjes. We begrijpen goed dat je het niet tijdens de feestdagen wilt proberen, maar gun het jezelf begin van het nieuwe jaar en start deze met een extra dosis energie en een flinke gezondheidsboost!

Ga jij het jaar ook gezond inluiden met een fijne detox?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .