Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: 5 Tips voor een gezond seksleven

Soms moeten wij vrouwen teveel ballen hoog houden en hebben we te weinig tijd (of maken te weinig tijd) om ons echt “vrouw” te voelen in plaats van businesswoman, moeder en vriendin. Met deze handige tips geef jij jouw seksleven weer nieuw leven en is het bovendien heel gezond om deze optimaal te houden in een relatie, maar zeker ook zonder relatie. Hoe staat het met jouw seksleven?

Spice it up
Breng opnieuw spanning in jouw seksleven. Juist voor vrouwen met een wat langere relatie kan het er opeens zo insluipen en wordt het een beetje standaard en weinig spannend meer. Verleid hem eens spontaan in jouw sexy outfit (en nee dit hoeft niet persé gelijk een latexpakje te zijn (mag wel) maar kan ook heel mooie lingerie zijn) en wedden dat de avond een stuk spannender wordt en dat hij ook de daarop volgende dagen en weken volop zin heeft om de rollen eens om te draaien.

Verander je omgeving
Steeds weer hetzelfde bed, dezelfde omgeving kan ook niet meehelpen om meer zin in seks te krijgen. Gooi je slaapkamer eens in de make-over of ga eens te werk op een andere plek in huis. In de zomer kan het ook heel fijn zijn om buiten elkaar opnieuw te beminnen.

In the mood for toys
Tegenwoordig kun je je seksleven ook nieuw leven in blazen door te kiezen uit heel veel sexspeeltjes. Probeer er eens een paar en wie weet valt het bij jullie beiden in de smaak. Daarnaast kun je veel toys ook alleen ervaren, ideaal als je man er eens niet is (of erbij is) of als je single bent. Probeer het eens!

Maak zin
Je hoort vaak ik heb geen zin, ik ben te moe of ik ben vooral moeder. Maar soms moet je het even doorbreken en gewoon een keer zin maken. Wist je dat als je het dan eens wel doet, dat je erna vaak de smaak te pakken krijgt en meer behoefte ervaart? Ga ervoor en laat je verassen!

Goed voor de conditie en je zelfvertrouwen
Naast dat het heel gezond is om je seksleven op pijl te houden, is het ook goed voor je conditie en je zelfvertrouwen. Een potje uitgebreide seks staat al gelijk aan een uurtje in de sportschool en als iemand jouw bemint en je lichaam fantastisch vindt dan ga jij je lichaam ook nog meer waarderen 😉

Ga jij ook bovenstaande tip(s) toepassen in jouw seksleven?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .