Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: 5 tips om beter te slapen met warm weer!

Houd jij ook zo van de zomer? Ik wel! Alleen die warme nachten zijn zo vervelend! Heb jij daar ook vaak last van? Lees dan gauw verder…

Wij hebben 5 handige tips voor jou om lekker en koel te gaan slapen tijdens dit warme weer:

1) Draag zo min mogelijk kleding en zorg dat er een glas water naast je bed staat. Dit zorgt ervoor dat je niet verhit raakt en kun je in geval van nood altijd wat water drinken.

2) Zet je raam een stukje open en doe deze midden in de nacht of tegen de ochtend wijd open, dan is het namelijk het koelst en slaap je heerlijk nog even verder.

3) Neem voor het slapen een heerlijke lauwe/koude douche, dan ga je heerlijk koel slapen en duurt het langer voordat je het weer warm krijgt.

4) Zorg eventueel voor airco of een ventilator om het nog koeler te krijgen in je slaapkamer.

5) Deze tip is wellicht de belangrijkste, probeer je niet te verzetten tegen de warmte (mindset) en gewoon te gaan slapen en na een koude douche gaat dit helemaal lukken!

Welke tip(s) ga jij toepassen?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Lisa van den Dool

    21 juni 2016

    Leuk artikel, warmte bij het slapen heeft met veel verschillende factoren te maken. Als je vaak slecht slaapt of toe bent aan een nieuw matras zou ik aanraden om op decupre.com een adviespaneel in te vullen, op basis hiervan ontvang je gratis een slaapadvies. Ook kun je eerst 30 dagen op je nieuwe matras slapen en hoef je pas achteraf te betalen! Dit vond ik persoonlijk heel fijn omdat je dan echt weet wat je koopt en dat je er heerlijk op slaapt.

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .