` HEALTH: 5 Tips om thuis fit en gezond te blijven - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: 5 Tips om thuis fit en gezond te blijven

Het is niet makkelijk om thuis gezond en fit te blijven, aangezien we in deze moeilijke periode geneigd zijn om te lang (en vaak verkeerd) te zitten en te kiezen voor ongezonde tussendoortjes. Het kan anders en daarom delen wij deze 5 fijne tips met jou!

 

Kies voor de juiste zithouding!

De ballen van Zitbal.nl zorgen voor een ergonomische zithouding waardoor buikspieren en rugspieren worden getraind. Het voordeel van het zitten op een zitbal is het voorkomen van een starre houding tijdens het zitten. De buikspieren en rugspieren worden hierdoor constant gestimuleerd en geactiveerd om een juiste zithouding aan te nemen. Ideaal tijdens het thuiswerken.

 

Boost je lichaam met HANOJU

Het thuiswerken heeft nu je huidige leven veranderd. Vanuit huis sporten is de nieuwe trend en extra hulp is altijd welkom. Met biologische voedingssupplementen, superfoods en sappen uit de natuur kun je nog beter voor jezelf zorgen. Ervaar met HANOJU de hele wereld van natuurlijke superfood dimensies! Bekijk alle producten op www.hanoju.nl.

Gezond en verantwoord thuis afslanken

Velen van ons willen graag wel enkele kilootjes verliezen, maar vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer eens een koolhydraatarm dieet. Koolhydraatarme producten zorgen ervoor dat je steeds een voldaan gevoel hebt en dus niet langer zal grijpen naar die ongezonde en dikmakende tussendoortjes. Daarbij creëer je hiermee een vast eetpatroon en geen jojo-effect op lange termijn! Je kunt deze producten bestellen via Svensson

 

Inspiratie voor een gezond ontbijt

Het is soms een uitdaging om een lekker, maar toch gezond ontbijt te verzinnen. Om je wat nieuwe ontbijt-inspiratie te geven: probeer eens de biologische, glutenvrije granola’s van Oot. Deze lekkere granola’s zitten tjokvol noten, pitten en zaden. En ze bevatten gemiddeld maar 6,8 gram suiker per 100 gram, veel minder suiker dan supermarktgranola’s dus!

 

Sport- en fitness spullen voor thuis!

Sporten bij een club sporten of op in de sportschool is niet voor iedereen weggelegd – en kan in deze tijd ook even niet meer. Met de fitness spullen van Matchu Sports sport je makkelijk en voordelig thuis en zijn de blogs én video’s een goed begin voor iedere sporter. Zo wordt sport en fitness voor iedereen beschikbaar!

Welke tip(s) ga jij toepassen?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .