` HEALTH: Ben jij al bekend met Halotherapie? - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Ben jij al bekend met Halotherapie?

Ben jij al bekend met Halotherapie? Het is een krachtige en natuurlijke therapie voor de luchtwegen en de huid. De behandeling richt zich op de kern van alle inflammatoire  aandoeningen (ontstekingen) van de luchtwegen door het vernietigen van bacteriën, en herstelt en versterkt de gezondheid en het afweersysteem. Het kan een groot effect hebben op het verbeteren van jouw gezondheid en daarom vertellen wij je er alles over!

Wat is halotherapie?

Halotherapie maakt gebruik van zeer dispergeerbaar, droog aerosol van zuiver steenzout van farmaceutische kwaliteit en andere factoren van het natuurlijke microklimaat in zoutgrotten, die op de luchtwegen en het lichaam werkzaam zijn. De grootte van de deeltjes is hetzelfde als in natuurlijke zoutgrotten. Deze deeltjes dringen binnen in de bronchiaalboom, en nog dieper tot in de pulmonaire alveoli, in de vorm van microscopisch kleine kristallen.De werking van halotherapeutische behandelingen werden getest op patiënten met acute en chronische longziekten en personen met een verhoogd risico op het ontwikkelen van een respiratoire ziekte (bron). Hieruit bleek dat halotherapie zorgt voor een reductie in viscositeit van het mucus in de luchtwegen en stimulatie van inactieve trilhaartjes, wat leidt tot verbetering van de bronchiale drainage. De aerosol van steenzout stimuleert de beschermende mechanismen van de luchtwegen, bevordert de afvoer van slijmophopingen in de bronchiaalbuis en verhoogt de functionaliteit van de slijmvliezen om tegen infecties op te treden.

Ze bootsen het microklimaat van een natuurlijke zoutmijn/-grot na in hun zoutkamers. Het geneeskrachtige en helende klimaat geeft op 100% natuurlijke wijze verlichting van symptomen bij mensen met ademhalings- en huidproblemen.

 

Betere ademhaling en meer energie
Artsen hebben vastgesteld dat zouttherapie de ademhaling vergemakkelijkt en symptomen zoals niezen, hoesten en kortademigheid vermindert. Het gebruik van medicijnen kan worden afgebouwd of helemaal gestopt. Zouttherapie is uitermate geschikt voor de volgende aandoeningen:

  • Astma
  • Hooikoorts
  • Bijholteontsteking
  • Bronchitis
  • COPD
  • Eczeem en psoriasis
  • Cystic Fibrosis
  • Bronchiëctasieën
  • Chronisch hoesten
  • Chronische verkoudheid

Zouttherapie verhoogt de kwaliteit van je leven
Onderzoek van professor Chervinskaya heeft de data van de klinische staat van 4780 patiënten met verschillende luchtwegaandoeningen geëvalueerd in 15 verschillende ziekenhuizen tussen 1991 en 1994 (bron). Deze patiënten werden behandeld middels tien sessies halotherapie en vervolgens door artsen beoordeeld op klinische symptomen, functionele parameters en medicatie dosis. Het onderzoek concludeerde dat halotherapie zorgde van een long verbetering van 85% in milde en gemiddelde gevallen van astma, 75% verbetering in ernstige gevallen van astma en 97% verbetering in het geval van chronische bronchitis en bronchiëctasieën. Op de lange termijn werd gevonden dat de behandelde patiënten een verminderde frequentie van exacerbaties ondervonden dankzij de halotherapie en een reductie van chronische symptomen.

Ook voor kinderen heel geschikt
Halotherapie is ook heel geschikt voor kinderen. Kinderen zijn vaak meer vatbaar voor ademhalingsziektes en daarom is het heel belangrijk om dit te behandelen met Halotherapie. Ouders of verzorgers weten hoe moeilijk het is om hun neus met een zoutoplossing schoon te maken of een ademhalingsmasker te gebruiken. Halotherapie maakt het een stuk eenvoudiger, de kinderen hoeven alleen maar te spelen in de zoutgrot, waarbij ze niet eens door hebben dat ze worden behandeld.

Maak kennis en ontvang je eerste sessie gratis!
Ben je ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een betere gezondheid? Maak dan gratis kennis en ontvang de eerste Halotherapie sessie cadeau! Je hebt gemiddeld tussen de 5 en 15 sessies nodig voor optimale verbetering en je kunt terecht bij de Halo Clinics in Zaandam en Heemstede.

Wacht niet langer en kies voor meer lucht en een betere gezondheid!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment