` HEALTH: Alles over de fantastische Energydots en hoe ze precies werken - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Alles over de fantastische Energydots en hoe ze precies werken

Ben jij al bekend met energydots? Steeds meer horen we over de gevaren van straling en energydots helpt dit verminderen en jouw gezondheid te verbeteren. Hoe het precies werkt en waar je ze kunt kopen lees je in dit artikel! Lees je mee?

Maak kennis met Energydots

Wat zijn Energydots precies?
 • De DOT zelf is een magneet met lage kracht die werkt als een opslagapparaat. Magneten worden vaak gebruikt om informatie op te slaan zoals bijvoorbeeld een videoband, cassettebandje en een magnetische strip op je bankpasje werken allemaal als opslagapparaten.
 • EnergieDOTs worden geactiveerd door Programmed Harmonic Interface Technology®. (speciaal ontwikkeld door Global EMF Solutions  Ltd). Deze activatie kun je vergelijken met een homeopathisch medicijn of een andere vibrerende genezingen, waar een energie kenmerk is opgeslagen in een solide substantie.
 • Elke energieDOT is geprogrammeerd met bio-energetische informatie kenmerken die op een natuurlijke manier voorkomen, speciaal voor dit doel geschikt.
 • De krachtige resonatie die de energiedot bezit, werkt als een stemvork op elektromagnetische velden in zijn directe omgeving.
 • Het stemt EMF’s opnieuw af die door de mens zijn gemaakt naar een natuurlijke harmonie door een proces wat bekent staat als het “principe van meevoeren”.
 • De elektrische sensoren van het menselijk lichaam  herkennen de opnieuw afgestemde stralingen als zijnde in harmonie met zijn natuurlijke staat. Het lichaam hoeft niet langer op een defensieve manier te reageren op de stralingen van het “geharmoniseerde” apparaat en de elektro-stress is verdwenen.

Wat zijn de voordelen van Energydots?

 • Hoger energieniveau
 • Betere slaap
 • Minder hoofdpijn
 • Grotere concentratie
 • Verlichting van spanning
 • Minder stress

Hoe gebruik je Energydots?

 • smartDOTs zijn hele dunne, 21 mm magnetische schijfjes met plakstrip.
 • bioDOTs aquaDOTs en spaceDOTs zijn hele dunne, 17 mm magnetische schijfjes met plakstrip.
 • Ze kunnen worden bevestigd aan elk geschikt voorwerp.
 • DOTs verliezen niet hun energiewaarde indien ze worden gewassen of gedragen worden in water.
 • smartDOT applicatie 

Onze ervaring over de Bioband  + Smartdot

De bioband is in het bezit van een biodot in het midden die als een natuurlijke energie leverancier. Draag de bioband elke dag om je energie opnieuw af te stemmen en nieuw leven in te blazen. Beschikbaar in e maten small (6 ¼”/160mm), medium (7”/180mm) en large (7 ¾”/200mm) – Maten zijn ongeveer. Aangeboden met een GRATIS smartdot.

Het draagt erg comfortabel en ondanks dat hij goed zijn werk doet, lijkt het voor anderen meer een accessoire. Ik merk dat ik rustiger wordt naarmate ik de bioband draag. Vooral tijdens het werken op mijn laptop heb ik hem graag om en merk ik dat hij mij grotere concentratie geeft en minder hoofdpijn. De smartdot heb ik op mijn telefoon bevestigd door middel van de plakzijde en werkt heel fijn als ik ‘s nachts mijn telefoon op zacht heb staan en toch niet te veel straling wilt ervaren. Ik vind het een fijn idee om minder straling te ervaren en merk zeker op dat ik meer energie, een hogere concentratie heb en minder hoofdpijn krijg. Echt een aanrader dus! 


Onze ervaring over de Slaapmat

“We leven in een tijd dat onze telefoon, tablet of laptop zowat uit onze handpalm groet. Waar we ook gaan, de apparaten gaan met ons mee. De tijden dat we bog gingen sporten zonder telefoon is voorbij, want iedereen wil filmpjes maken van hetgeen wat ze doen. Ik dacht een sport gevonden te hebben waar de telefoon wel opgeborgen bleef, maar ook dit was een utopie. Laatst zag ik in het zwembad een man met een gordeltje baantjes trekken met daaraan een waterdicht zakje met daarin zijn telefoon. Affin, we kunnen niet zonder. Jarenlang heb ik mij schiuldig gemaakt aan het slapen met mijn telefoon onder mijn kussen. Super slecht natuurlijk. Nu al weer geruime tijd, laat ik mijn telefoon in de woonkamer liggen om die foute stralingen maar niet bij mijn hoofd te laten. Voor iedereen die toch met de telefoon het bed in duiken omdat ze nog even die ene netflix serie willen zien, of een spelletje willen spelen, of gewoonweg altijd bereikbaar willen zijn is de Energydots Sleep Mat een ideaal product. Het matje leg je onder je hoeslaken of onder je kussen. Maar je kunt het ook tegen je lichaam aanleggen. In het midden van het matje zit een energydot en die zendt steeds een natuurlijke en kalmerende energie uit. Deze energie houdt je weer vast. Deze energie ondersteunt een natuurlijk en gezond slaappatroon. Daarnaast stimuleert de sleep mat je hersengolven te vertragen van beta naar alpha en dan naar de theta golven die bij een diepe slaap horen. Je zult er dus beter van gaan slapen, minder hoofdpijn ervaren en er een uitgeruster gevoel van krijgen. Allemaal dingen die normaal gesproken de telefoon in je bed zouden verstoren. De mat is handgemaakt van 67% biologisch flanel katoen en voor 33% uit bamboe watter in het midden van de mat.

Meer weten of zelf ook een smartdot, bioband of Energydots Sleep Mat bestellen? Check hier de website!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment