` HEALTH: De vele voordelen van Pure Arganolie - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?De vele voordelen van Pure Arganolie

HEALTH: De vele voordelen van Pure Arganolie

Een paar weken geleden kreeg ik deze mooie fles 100% Pure Arganolie opgestuurd van Arganwinkel.nl, en was heel benieuwd om de olie uit te proberen. Eerlijk gezegd kende ik de olie wel, maar wist ik niet precies waar ik het allemaal voor kon gebruiken, en waarom het zo goed is. Ik ben op onderzoek uitgegaan, lees je mee?

Allereerst moet ik jullie zeggen dat de fles 100% Pure Arganolie door experts wordt beschouwd als de nummer 1 olie voor de verzorging van huid, haren en nagels. Doordat de recensies en beoordelingen zo goed zijn, staat deze olie op de nummer 1 in de omvangrijke categorieën huid- en haarverzorging. Alleen deze informatie zou al een reden moeten zijn dat je zegt “ik ga nu arganolie kopen

De Cosmetische Arganolie van Arganwinkel.nl is een 100% puur concentraat zonder toevoegingen, waardoor dit natuurlijke product geschikt is voor elk huidtype. Zelfs mijn huid, dat extreem gevoelig is, reageert hier goed op.

Maar jullie willen vast heel graag weten hoe ik de olie heb ervaren. Zoals ik hierboven schreef is het geschikt voor de verzorging van je gezicht, huid, haar en nagels. Nu heb ik voor mijn huidverzorging vele fijne producten. Maar mijn nagels blijven achter. Hoe sterk mijn nagels vroeger waren, zo broos zijn ze nu. Mijn nagels scheuren snel en breken makkelijk af. Een makkelijke keuze dus om de olie op mijn handen en nagels te gaan testen. Ik heb dit een week gedaan met een mega resultaat!

Na een week testen waren mijn nagels niet alleen mooi lang gegroeid, ik had ook geen haakjes aan mijn nagels, ze waren heel sterk (ik kon ze niet meer ombuigen) en ze zagen er super gezond en glanzend uit. Ik vind het gewoon bijna zonde om ze nu weer af te knippen, maar ze zijn zo ontzettend lang gegroeid dat ik er niet goed meer mee kan werken op de computer.

Naast het feit dat ik de olie op mijn nagels heb aangebracht heb ik direct mijn handen ermee meegenomen. Doordat ik vaak eczeem op mijn handen heb, is mijn huid hierop vaak wat grof en ruw. Ik moet zeggen dat de olie mijn handen erg zacht heeft gemaakt en dat de lijntjes op mijn handen veel minder diep zijn. Een ander groot pluspunt vind ik dat het mijn handen niet vettig maakt, en dat de olie snel intrekt waardoor je snel weer verder kunt met je werk zonder overal “vetvlekken” achter te laten.

Je kunt deze olie ook heel goed gebruiken op de rest van je huid, het geeft je een frisse uitstraling en je huid zal soepel / elastisch en super zacht aanvoelen. Wat ook goed is om te weten is dat de 100% Pure Arganolie ook een efficiënte kuur is tegen littekens, striae, acne, psoriasis en andere huidaandoeningen.

Waar ik nog nooit van had gehoord is Culinaire Arganolie. Daarom is het extra leuk dat Arganwinkel.nl bij iedere bestelling een proefflesje van deze olie meestuurt zodat je dit product eerst kunt testen voordat je een grote fles aanschaft. De olie is de smaakmaker voor salades, wok- en groenteschotels. Ook kan het goed worden gebruikt bij pasta’s en geroosterd vlees. De olie versterkt de smaken van de basisingrediënten en daarom zijn de mogelijkheden van deze olie onbeperkt. Het is overigens niet aan te raden de olie te verhitten en ermee in te bakken.

Leuk weetje is dat de olie twee keer zoveel vitamine E bevat als olijfolie. Daarnaast is het rijk aan onverzadigde vetten en omega 6 en 9.

Ik ben heel blij dat ik de producten van Arganwinkel.nl heb mogen testen, en ik kan wel zeggen dat ik er erg enthousiast over ben. De 100% Pure Arganolie zal ik dan ook zeker blijven gebruiken tijdens mijn beauty routine.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .