Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Detoxner, de oplossing tegen PDS?

Al 5 jaar beheersen PDS klachten mijn leven. De ene dag meer dan de andere maar het is altijd aanwezig. Ik heb al veel doktersbezoeken achter de rug, een coloscopie gehad en verschillende medicatie van zakjes tot pilletjes geprobeerd. Meestal hielp de medicatie een korte periode maar na verloop van tijd vielen mijn darmen terug in hun oude gewoonte. Ook de dokters konden mij niet meer verder helpen. Telkens was het verdict PDS en stress, en de dooddoener “Je zal ermee moeten leren leven”, kreeg ik keer op keer te horen. Een zware brok wanneer je dagelijks klachten hebt, soms meer op het toilet doorbrengt dan achter je computer en het echt wel je leven beheerst.

DETOXNER® PDS is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex, een biologisch actieve verbinding afkomstig uit planten. Een unieke eigenschap van het 2QR-complex is dat het in staat is schadelijke bacteriën selectief te neutraliseren. De prebiotische ingrediënten fungeren als ‘krachtvoer’ voor de nuttige bacteriën en ondersteunen daarmee de ontwikkeling en groei ervan. Daardoor hersteld DETOXNER® PDS het evenwicht van de darmflora, en helpt het de darmen weer optimaal te functioneren.

DETOXNER® PDS stimuleert ook de opname van waardevolle voedingsstoffen, dankzij een speciale combinatie van vezels (Psyllium en insuline) die de stoelgang en het vochtgehalte van de ontlasting reguleren. Deze plantaardige vezels stimuleren ook de activiteit van de darmen en verbeteren de consistentie van de ontlasting.

Bewezen effectief

De effecten van DETOXNER® PDS zijn al op de eerste dag van gebruik te merken:

 • De darmbewegingen worden geactiveerd: 53% van de gebruikers ervaart een regelmatige, normale stoelgang.
 • De opname van voedingsmiddelen wordt gestimuleerd: Maar liefst 70% heeft geen last meer van gas en winderigheid!
 • Verlichting van symptomen van PDS zijn al op de eerste dag voelbaar: Bij 57% verdwijnt de kramp.
 • De natuurlijke microflora wordt gecorrigeerd en geoptimaliseerd: 50% heeft geen last meer van een opgeblazen gevoel.
 • De vochtbalans en de ontlasting worden gereguleerd: 42% van de gebruikers heeft geen last meer van diarree of obstipatie.
Mijn ervaring

Omdat ik al zoveel geprobeerd heb en echt op zoek ben naar een oplossing, kon ik niet wachten om Detoxner uit te proberen. Ik besloot het te gebruiken op een dag dat thuis was voor als er eventuele neveneffecten zouden plaatsvinden. Detoxner gebruik je ook het beste wanneer je niet van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat weg ben. Je moet namelijk ’s morgens een zakje opgelost in water innemen en dan nog 4 tabletten opgelost in water verspreid over de hele dag. Redelijk veel om in te nemen, maar gelukkig is het maar een kuur van 5 dagen en zou het mijn leven kunnen gaan verbeteren dus ik doe dit maar al te graag. Je kunt ook kiezen voor de kuur van 1 dag. Deze kuur zou je bijvoorbeeld na een uitgebreid familiediner kunnen gebruiken of als je een keer iets hebt gegeten waar je eigenlijk niet goed op reageert.

Ik heb ervoor gekozen om het 1 dag te proberen op de zondag. Op zaterdag gun ik mezelf namelijk een treat meal. Ook al is deze treat meal geen fastfood of ander vettig eten, toch reageren mijn darmen er direct op.

Het zakje ’s ochtends op een nuchtere maag smaakte niet echt heel lekker en had een wat vreemde structuur, maar je moet er wat voor over hebben. Even verstand op nul en dan nog een paar glazen water extra. De andere tabletten waren wel lekker van smaak, deze smaken als limonade zonder prik.

Hieronder kun je het schema bekijken voor zowel het 5-daagse programma als het eendaagse programma:

5-DAAGSE PROGRAMMA

 • Onregelmatige en/of drukke leefwijze
 • Slechte eet- en drinkgewoonten
 • Stress die leidt tot darmklachten
 • Verstoord evenwicht in de darmen (bv. door buitenlands eten op reis)
 • Regelmatig last van de darmen (bv. vanwege prikkelbare darmsyndroom)

 

EENDAAGSE PROGRAMMA

 • Als u een dag eerder een zware maaltijd hebt gehad
 • Als u een dag eerder iets hebt gegeten dat slecht is gevallen
 • Als u een dag eerder te veel alcohol hebt gedronken
 • Bij (af en toe) een onregelmatige stoelgang
 • Als u uw darmstelsel gewoon wat extra ondersteuning wilt geven

Meestal protesteren mijn darmen heel erg op dergelijke producten en loop ik er een hele dag slecht van met een heel vol gevoel en een opgeblazen buik. Deze keer had ik dat niet wat ik zeker een groot pluspunt vind. Ik ben ook geen enkele keer naar het toilet gegaan, omdat het te sterk werkte. Ook tijdens het sporten heb ik er geen last van gehad.

Tegen de avond en na een 3-tal tabletten werd ik wel wat misselijk. Toen moest ik toch naar de toilet en voelde mij daarna iets meer opgelucht. Toch kwam de misselijkheid terug nadat ik iets had gegeten. Mijn darmen begonnen dus serieus te protesteren. Of het door het product kwam, kan ik niet met 100% zekerheid zeggen aangezien ik ook een zware training achter de rug had en die dag nog niet zoveel gegeten had, wat natuurlijk ook niet heel erg slim van mij is.

Al met al was ik wel aangenaam verrast. Het middel is niet te zwaar en een paar dagen erna voelde ik het effect nog steeds. De dagen voordat ik met DETOXNER was begonnen had ik namelijk veel diarree gehad en sinds het product niet meer. Na een paar dagen was het product zijn effect wel kwijt en kreeg ik helaas weer last. Er bestaat wel een fijn onderhoudsprogramma van 30 dagen die zorgt dat je het optimale effect langer kunt vasthouden.

Ik raad het product zeker aan. Als je echter heel veel last hebt zoals ik zal het niet ineens opgelost zijn, maar DETOXNER proberen is zeker de moeite waard!

Waar kun je Detoxner aanschaffen?
Je kunt Detoxner voor PDS hier aanschaffen of bij de welbekende drogisterijen aanschaffen.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .