` HEALTH: Deze dagelijkse supplementen van Geosilica zijn een aanwinst voor je gezondheid - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Deze dagelijkse supplementen van Geosilica zijn een aanwinst voor je gezondheid

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe supplementen die je een boost geven voor je gezondheid en de dagelijkse supplementen van Geosilica zijn daarbij een aanwinst. Deze worden naast dat ze van hoge kwaliteit zijn, ook goed opgenomen door je lichaam en zorgen voor natuurlijke vernieuwing van binnenuit. We vertellen je er alles over, lees je mee?

Natuurlijke vernieuwing van binnen

GeoSilica heeft dagelijkse supplementen ontwikkelt die het lichaam van top tot teen op natuurlijke wijze herstellen, herstellen en vernieuwen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en de mineralen die ze in de vulkanische aarde van IJsland vinden, zijn de producten van GeoSilica altijd 100% natuurlijk en puur. Ze maken gebruik van innovatie en gebruiken hiervoor een productieproces van GeoSilica wat GeoStep® genoemd wordt. Het proces zorgt ervoor dat ze dit kunnen gebruiken zonder enige kunstmatige chemicaliën.

Geïnspireerd door de IJslandse natuur

De verwoestende kracht en puurheid van IJsland is wat ons het meest inspireert. Voor GeoSilica is het hun maatstaf bij het ontwikkelen van producten met rauwe en krachtige effecten, waarbij rauwe schoonheid naar voren komt.

Waarom jij GeoSilica nodig hebt

Silica is een van ‘s werelds meest voorkomende mineralen die in gesteenten en in het menselijk lichaam worden aangetroffen. Het opnemen van andere mineralen is moeilijk voor het lichaam. Daarom gebruiken we onze Silica-supplementen, deze worden namelijk zeer goed door je lichaam opgenomen en geven op natuurlijke wijze een gezondheidsboost.

Ze maken gebruik van Geothermisch water 

Geothermisch water is het uitgangspunt voor de producten van GeoSilica. Deze worden gevormd wanneer water ondergronds naar beneden sijpelt en bij extreme temperaturen wordt verwarmd door de actieve vulkanen van IJsland. Van geothermisch water is bekend dat het al duizenden jaren genezende effecten heeft. Door hun innovatieve productiemethoden en unieke geologische omstandigheden hebben ze het mogelijk gemaakt om pure silica uit deze krachtige energiebronnen te halen.

Duurzaamheid staat bovenaan bij GeoSilica

Duurzaamheid vormt de kern van het inkoop- en productieproces van GeoSilica. Ze zorgen ervoor dat elk stukje geothermische energie dat uit IJsland wordt gewonnen, opnieuw in het ecosysteem wordt opgenomen en in een lus terechtkomt ten behoeve van degenen die het morgen nodig hebben. Ze geloven in het verantwoord beschermen van het milieu en willen het beschermen voor toekomstige generaties. GeoSilica is GMP (Good Manufacturing Practice) gecertificeerd, dat houd in dat ze een systeem hebben die ervoor zorgt dat producten consistent worden geproduceerd en gecontroleerd worden volgens kwaliteitsnormen. Het naleven van deze normen is cruciaal voor hun. Ze streven ernaar altijd een stap voor te zijn en het risico op verkeerde productie zo te minimaliseren en hun kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Daarnaast zijn al hun producten geregistreerd door de Vegan Society. Dit is een wereldberoemd handelsmerk dat meteen laat zien dat ze er voor iedereen zijn en dat er geen levend wezen wordt geschaad tijdens het maken van GeoSilica producten. Ook zijn hun producten 100% gecertificeerd natuurlijk silica, bevatten ze geen toevoegingen of conserveringsmiddelen. Door volledig natuurlijke silica-producten te garanderen, beschermen ze het milieu tegen schadelijke productiemethoden en kunstmatige ingrediënten.

Wat vinden wij ervan?

Onze eerste indruk is goed, het ziet er prachtig uit en zit in mooie flessen. Het is ook bekend dat vloeibare supplementen vaak snelle opgenomen worden in het lichaam wat een groot pluspunt is. De eerste die eraan moet geloven is de GeoSilica Recover Muscles & Nerves. Deze bevat natuurlijke Silica mineralen en magnesium en wordt snel door het lichaam opgenomen. Ideaal voor meer ontspanning van de spieren, minder stress en je slaapt er ook beter door. De andere varianten gaan we ook testen en we zullen je binnenkort nog meer vertellen over dit mooie pure merk met hoogwaardige vloeibare supplementen uit IJsland.

Meer weten?

Jullie zijn vast ook nieuwsgierig geworden! Neem dan gauw een kijkje op de website en je kunt ze zelf ook aanschaffen via Bol.com.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment