Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Deze vrouwenformule helpt jou door je menstruatie heen

Al jaren ben ik  voor en tijdens mijn menstruatie niet de meest happy persoon op aarde. Ik ben prikkelbaar, heb wisselende stemmingen en last van allerlei ongemakken. Ik  dacht dat ik dit maar voor lief moest nemen. Natuurlijk helpt een gezonde levensstijl mee, maar soms heb je gewoon iets meer hulp nodig om je wat fijner te voelen tijdens deze periode. Toen kwam ik de nieuwe “Vrouwenformule Pro” tegen van Vitals supplementen en was bijzonder nieuwsgierig. Zouden deze tabletten ervoor kunnen zorgen dat ik mezelf fijner voel tijdens deze periode? Ik nam de proef op de som en probeerde het een poosje uit. Lees je mee?

Wat maakt deze vrouwenformule zo bijzonder?

De vrouwenformule pro van Vitals is een complete formule voor ongemakken rondom de menstruatie en voor de mentale en fysieke balans. Het bevat maca die speciaal ontwikkeld is ter ondersteuning van de vrouw. Daarnaast bevat het monnikspeper dat kan helpen bij ongemakken rondom de menstruatie. Ook bevat het ashwagandha voor een goede mentale en fysieke balans en saffraan dat bijdraagt aan een positieve gemoedstoestand.

Maar wat doen deze ingrediënten nu precies?

Maca

Maca is een knolgewas dat van nature voorkomt op grote hoogte in het Andesgebergte in Peru. Maca wordt van oudsher door Peruanen gebruikt vanwege de gunstige invloed op zowel de fysieke als mentale gezondheid. Maca is een zogenaamd “adaptogeen” en adaptogenen zijn kruiden die het lichaam ondersteunen bij het omgaan met uiteenlopende fysieke en mentale uitdagingen en op deze manier helpen om in balans te blijven.

Monnikspeper

Het kruid Monnikspeper (Vitex agnus-castus) staat bekend als een van de belangrijkste vrouwenkruiden. Het extract uit de bessen van de Monnikspeper is gestandaardiseerd op twee van de typerende inhoudsstoffen, namelijk aucubine en agnusine. Monnikspeper heeft een harmoniserende en regulerende invloed op het neuro-endocriene systeem in het algemeen en op de vrouwelijke hormonen in het bijzonder. Monnikspeper wordt vaak veelvuldig ingezet bij diverse ongemakken rondom de menstruatie, zelfs in de reguliere wereld, dankzij de vele wetenschappelijke onderzoeken die de effectiviteit hiervan bevestigen.

Ashwagandha

Net als maca is ashwagandha een kruid met een krachtige adaptogene werrking, dat kan helpen om mentaal en fysiek in balans te blijven. Het wordt dan ook vaak ingezet bij stresssituaties en ter ondersteuning van de emotionele stabiliteit.

Saffraan

Éen van de kostbaarste specerijen op aarde is saffraan, gewonnen uit de stijlen en stempels van de saffraankrokus ( Crocus sativus). Saffraan is het meest bekend vanwege de culinaire toepassing om gerechten een rijke smaak en kleur te geven. Maar saffraan heeft ook als voedingssupplement inmiddels zijn grote waarde bewezen. Saffraan draagt bij aan een positieve gemoedstoestand en is dan ook een mooie toevoeging aan de andere ingredienten van deze mooie Vrouwenformule Pro van Vitals.

Mijn ervaring

Ik worstel zelf met behoorlijke ”ongemakken” en ik ben begonnen na mijn eisprong met de vrouwenformule van Vitals. Ik voelde mij direct na het gebruik van een week al een stuk beter en tijdens de week voor de menstruatie heeft het mij er echt doorheen geholpen. Normaal gaan mijn emoties alle kanten op en is mijn energie ver te zoeken. Ik voelde mij meer ontspannen, had iets meer energie en had mijn emoties echt wat beter in de hand. Ik ga dan ook fijn door met het gebruik van deze vrouwenformule en ben echt fan geworden van dit prachtige product van Vitals.

Meer weten?

Je kunt de vrouwenformule pro gelijk hier aanschaffen via de website van Vitals. Daarnaast is het handig om te noemen dat er ook een vrouwenformule pro is die voor 45+ vrouwen is en hen voor, tijdens en na de overgang helpt om klachten te verminderen. Probeer het eens, want het werkt echt en ik vind het een fantastisch product! 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .