Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Een laag libido? Niet met deze voedingsmiddelen

De meeste mensen denken bij het opkrikken van een laag libido aan het eten van oesters. Maar is dat ook zo? In ieder geval brengt een romantisch diner je zeker in de juiste stemming. Aan sommige voedingsmiddelen wordt al eeuwenlang een lustopwekkende werking toegeschreven. Wil jij weten welke voedingsmiddelen je liefdesleven een boost kunnen geven? Je leest het hier.

1)     Oesters
Oesters zorgen ervoor dat bepaalde sekshormonen worden gestimuleerd.

Dus ja, inderdaad, het klopt!

2)     Avocado’s
Avocado’s zijn goed voor je hart en bloedvaten aangezien zij vol zitten met onverzadigde vetten en maar weinig verzadigd vet bevatten. Wanneer je hart en bloedvaten goed functioneren, wordt het bloed goed rondgepompt door het hele lichaam en dus ook naar de geslachtsorganen. Een algeheel gezond voedingspatroon waarbij je koolhydraatarm eet is dan ook aan te raden om gezonde bloedvaten extra te stimuleren.

3)     Amandelen
Amandelen zijn naast lekker ook nog goed voor het libido en de vruchtbaarheid. Dat komt omdat ze boordevol voedingsstoffen en sporenmineralen zitten die dit verbeteren, met name zink, selenium en vitamine E. Evenals asperges trouwens!

4)     Aardbeien
De kleur rood staat voor liefde en passie, dus deze smaakvolle vruchten hebben hun kleur al mee! Verder bevatten ze een gezonde portie van de B-vitamine, foliumzuur, die geboorteafwijkingen bij vrouwen helpt voorkomen en mogelijk ook verband houdt met een hoog aantal zaadcellen bij mannen. Donkere chocolade zit bovendien vol met libido stimulerende methylxanthinen. Dan kun je wel nagaan wat een effect een gerecht van aardbeien met donkere chocolade zal hebben… het proberen zeker waard!

5)     Zeevruchten
Zink stimuleert het libido en zeevruchten, waaronder oesters, zitten daar vol mee, vandaar dat ze in dit rijtje thuishoren. Ook vette vis zoals wilde zalm en haring zijn goed voor het sexuele functioneren, aangezien ze goed zijn voor het hart.

6)     Rucola
Rucola staat al eeuwenlang bekend om zijn libido stimulerende werking. Uit onderzoek blijkt dat sporenelementen en antioxidanten in rucola de opname van enkele omgevingsverontreinigingen die een negatieve invloed schijnen te hebben op het libido, helpen blokkeren.

7)     Vijgen
Vijgen zijn goed voor de vruchtbaarheid en het libido. Dat komt omdat zij vol zitten met oplosbare en onoplosbare vezels. Deze zijn belangrijk voor de gezondheid van het hart en dus voor het seksuele functioneren.

8)     Citrusvruchten
Sinaasappels, mandarijnen, mineola’s, grapefruit, citroenen en limoenen behoren allemaal tot de familie van de citrusvruchten. Alle zijn zij bijzonder rijk aan antioxidanten, vitamine C en foliumzuur en deze stoffen zijn essentieel voor een gezonde voortplanting bij mannen.

Wanneer je dus vindt dat je eigen libido of die van je partner wel een opkikker kan gebruiken, probeer dan eens samen een maaltijd waarin avocado’s, amandelen, aardbeien, donkere chocolade, asperges, zeevruchten, rucola, vijgen en citrusvruchten zijn verwerkt. Zie het als een soort ‘atoombom’ van libido stimulerende voedingsmiddelen. Dan wordt het vast en zeker een gezellige avond!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .