Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Eerste hulp bij afvallen, ga bij twijfel voor die 10!

Ben jij ook een twijfelkont? Kun je moeilijk kiezen tussen die zak ships of toch die appelpunt? Dan gaat deze tip jou helpen bij het maken van die keuze! Ik ben ook iemand die veel dingen lekker vind, maar weinig dingen geweldig en juist daarom zou dit jou enorm op weg kunnen helpen bij je gewichtsverlies Lees je mee?

Bepaal vooraf

Kies vooraf wat jij echt mega lekker vind en ga voor die 10! Dat kan een reep chocolade zijn, een gebakje, een beetje chips of iets anders lekker. Maar kies bewust! Ook ideaal met verjaardagen, kies ervoor bewust voor dat gebakje en neem dan geen andere snacks op die verjaardag of kies voor 2 heerlijke bitterballen en neem geen gebak. Als je het allemaal kiest, dan eet je niet bewust en zul je ook geen gewichtsverlies ervaren.

Haal niet te veel lekkers in huis

Te veel lekkers in huis is gevaarlijk als je juist wilt afvallen, bovendien ook niet gezond als je alles allemaal op eet 😉 Kies daarom bewust voor 1 of een paar dingen en laat de rest in de winkel. Maak bewuste keuzes en richt je op voeden in plaats van vullen.

Buiten de deur eten

Als ik buiten de deur eet vindt ik het heerlijk om iets gezonds te eten. Ik vind het dan ook fijn dat ik het niet zelf hoef te bereiden en dan nog even extra goed voor mijzelf kan zorgen. Op uitzondering van een heerlijke pizza na dan 😉 Maar als je bewust iets lekkers zoals pizza of iets anders wilt nuttigen als je buiten de deur eet, zorg er dan voor dat je die dag thuis zo gezond mogelijk eet en kies dan bewust voor die 10! Zo geniet je zonder je schuldig te voelen.

Iedere dag iets kleins

Sommige vrouwen zijn heel goed in het nemen van iets kleins voor iedere dag. Bijvoorbeeld iedere dag een klein stukje pure chocolade. Helaas lukt dit bij mij niet en kies ik meestal voor een vaste dag of moment of de gehele reep te nuttigen. Gewoon omdat het kan en omdat dat mijn 10 dan is 🙂

Zondige zondag

Kies voor een vaste dag waarom je jouw 10 neemt en kies bewust voor iets lekkers! Isabelle neemt hiervoor vaak de (zondige) zondag en kiest die dag bewust voor lekkers, zodat ze de rest van de week weer een gezond voedingspatroon kan vasthouden.

Wat is voor jou echt een 10 waard? Laat het ons hieronder weten!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .