` HEALTH: Heb jij (misschien) Lyme? Welke behandeling past bij jou? Deel 1 - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Heb jij (misschien) Lyme? Welke behandeling past bij jou? Deel 1

Mijn naam is Gerrie Hasselaar, moeder, gescheiden en heb zelf “de ziekte van Lyme (verder Lyme te noemen) gehad. Na jarenlang aanmodderen met klachten als doodop zijn & gekmakende pijnen ga ik nu energievol & pijnvrij door het leven. 🙏
Vanuit verbondenheid en ervaring heb ik nu een praktijk waarin ik met homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde jouw gezondheid zoveel mogelijk probeer te herstellen op een natuurlijke manier. Ik help mensen met alle liefde bij uiteenlopende klachten, maar (hoe kan het ook anders ;-)) gespecialiseerd in Lyme. ❤

Nou welkom in Lyme-land, wellicht weet je er al wat van, of heb je net de diagnose gehad, of twijfel je of je misschien Lyme hebt?

Eerst even wat over de besmetting, lees en huiver…

Besmetting via mug, ja zelfs seksueel overdraagbaar:
“De ziekte van Lyme (verder Lyme te noemen) is een infectie met de spirocheet-bacterie Borrelia burgdorferi. Je krijgt het door een tekenbeet, maar tegenwoordig kunnen ook muggen, horzels, dazen, vlooien en luizen Lyme overbrengen. Uit recent onderzoek is gebleken dat Lyme ook seksueel overdraagbaar is en zelfs van moeder op kind (tijdens zwangerschap). Misschien heb je vage onverklaarbare klachten, maar dacht je niet aan Lyme omdat je nog nooit door een teek was gebeten? Lees dan nu toch maar verder.

Twijfel jij of je Lyme hebt?

Wanneer jij nog twijfelt, of iemand in gedachten hebt met “onverklaarbare” klachten, maak dan vrijblijvend en gratis gebruik van de vragenlijst op mijn site.
Deze zeer betrouwbare lijst is opgesteld door Dr. Horowitz die echt alles van Lyme weet. Na 5 minuten heb jij al een betrouwbare aanwijzing voor Lyme.

Wat doet de huisarts bij (vermoeden van) Lyme?
Ga je naar de huisarts dan kan hij 2 Lyme-testen afnemen: er wordt dan gebruik gemaakt van de ELISA-test of de Western Blot-test. Beide testen bekijken of jij antistoffen hebt aangemaakt tegen de Borrelia. Helaas zijn deze testen onbetrouwbaar gebleken.

Mocht je een betrouwbare test zoeken, kijk dan over de grens. Ik werk graag samen met Armin Labs die wel goed op Lyme en de co-infecties kunnen testen. Ja helaas je krijgt altijd (minimaal) 2 of meerdere virussen, bacteriën of parasieten als bonus bij een Lyme-infectie….Ook dat nog!

Jij weet al dat je Lyme hebt?

  • Chips! Breathe in & Breathe out dan is het namelijk een hele uitdaging om jouw oude leventje weer terug te krijgen. Maar het goede nieuws is, je weet wat er nu (eindelijk) aan de hand is!
  • Lyme is heel moeilijk te genezen, aangezien deze spirocheet zo ontzettend goed is om te ontsnappen, het monstertje kan zich in allerlei vormen verhullen om zo voor jouw leger (immuunsysteem) onzichtbaar te blijven.

Nu wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk van genezen maar hoe en waar laat jij je behandelen; wat past bij jou?

Welke behandeling past bij jou?

Er zijn op dit moment zoveel Lyme-protocollen die je kunt kiezen en wellicht zie jij door de bomen het bos niet meer.

Ik zal je in de volgende blog vertellen in het kort hoe ik behandel en waar jij op kunt letten.

Voor nu kun je misschien alvast de vragenlijst invullen en kijken hoeveel punten jij scoort. Nogmaals dit is een zeer betrouwbare vragenlijst en ik kan niet zien dat jij hem hebt ingevuld, echt geheel vrijblijvend.

Ken jij iemand met klachten? Aarzel dan geen moment en laat hem of haar dit lezen. Dit blogartikel mag je ook delen via Social Media om op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen! Kijk ook eens op mijn site www.lymeherstel.nl want ontzettend veel mensen hebben Lyme zonder dit te weten

Bronnen:

❤    Natural Treatments for Lyme co-infections door Stephen Harrod Buhner:

❤    How can I get better door Dr. Richard Horowitz

❤    Bijscholingsdagen Lyme door Dr. Alexander Korbee

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .