Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Help! Ik heb last van schurende benen

De zomer is nog in volle gang en we ontbloten massaal onze benen. Trekken leuke rokjes of jurkjes aan en gaan er op uit. Voor mij was vroeger het dragen van rokjes en jurkjes in de zomer echt een regelrechte kwelling. Vre-se-lijk gewoon! Op het moment dat ik het huis verliet en begon met wandelen wist ik direct waarom het geen goed idee was. Die benen! Dat schuren! De pijn en het ongemak, nope, geen ideale situatie. Graag deel ik met jou mijn tips tegen schurende benen, Lees je mee?

Ik weet zeker dat jullie je in deze situatie herkennen. Helemaal leuk aangekleed het huis verlaten in de ochtend als het lekker “koel” is buiten maar zodra de zon gaat schijnen je spijt hebt van je kledingkeuze. Dat ene leuke rokje/jurkje met blote benen. Onhandig stop je je rokje tussen je benen als je loopt, zodat het maar niet schuurt. Of wat ik ook regelmatig deed, wat er niet zo charmant uit zag, is lekker met mijn benen wijd lopen. En als je ergens kan gaan zitten, doe je dit het liefst een beetje onderuit gezakt op een stoel zodat het windje wat er staat nog een beetje verkoeling geeft tussen de brandende dijen. I got you girl, ik weet wat je meemaakt.

Tip 1

We weten dat je kokosvet voor heel veel dingen kunt gebruiken, dus smeer je dijen er maar lekker mee in. Je huid lijkt het vettige volledig op te nemen, maar zodra het warm wordt en je gaat een beetje zweten, dan glijden de dijen lekker tegen elkaar aan. Het prettige is dan ook nog eens dat kokosvet voedend is voor de huid dus je benen zullen je bedanken.

 

Tip 2

Als sinds jaar en dag een super goedkope en easy tip; talkpoeder of babypoeder. Die van Zwitsal is fantastisch want dan ruik je lekker naar babietjes. Je bovenbenen blijven droog en zullen veel minder aan elkaar blijven plakken.

 

Tip 3

Mocht je je bovenbenen nou wel al “kapot” hebben gelopen of is het al zo gaan branden dat het al rood en vurig geworden is, draag dan even een aantal dagen goed zittende kleding dat niet schuurt. Bij voorkeur fijne katoenen of linnen kleding. Wat erg goed helpt op de pijnlijke huid is eight hour cream. Ik gebruik zelf voor mijn huid al jaren deze crème en naast verzorging, verzacht hij wondjes, kloofjes en neemt het branderige gevoel in de huid af. De huid zal zich behoorlijk snel herstellen waardoor je na een paar dagen weer gezellig met blote benen naar buiten kunt.

 

Tip 4

Ik wist niet dat het bestond, tot dit jaar, maar ik denk dat het de uitvinding van de eeuw is. Kanten of katoenen “hold up’s” maar dan zonder de kousen eraan. Dus alleen een brede strook elastisch stof wat je om het dikste gedeelte van de dijen kan schuiven. Piept je rok of jurk wat omhoog door de wind ziet het er ook nog eens sexy uit! Win win situatie denk ik zo.

 

Dus lieve dames met jullie prachtige mooie benen, je hoeft ze niet te verstoppen met warm weer! Laat ze zien en be confident!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .