` HEALTH: IJzertekort is één van de meest voorkomende tekorten aan voedingsstoffen - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: IJzertekort is één van de meest voorkomende tekorten aan voedingsstoffen

IJzer vond ik altijd een beetje vreemd en ik dacht dat alleen zwangere vrouwen hier voldoende van moesten hebben. Totdat ik zelf bevallen was van een tweeling en bijna een bloedtransfusie moest hebben. Tijdens mijn herstel kreeg ik heel veel ijzer en magnesium. De ijzer om mijn lichaam hard te laten werken om weer meer bloedcellen aan te maken en ik kreeg de magnesium om ervoor te zorgen dat mijn ontlasting niet te hard werd. Ik zag spierwit en mijn energie was ver te zoeken. In de jaren erna voelde ik mij nog niet heel energiek en daarom besloot ik de Nano IJzer te testen van The Health Factory. Benieuwd hoe ik het ervaren hebt en of mijn energie verbetert is? Lees dan gauw verder!

IJzer draagt bij tot een normale cognitieve functie en een normale energie-leverend metabolisme. IJzer werkt mee aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en een normaal zuurstoftransport in het lichaam. Ook ondersteunt ijzer de normale werking van het immuunsysteem.

Hieronder kun je bekijken waar ijzer allemaal goed voor is en dat is een hele hoop:

  • ijzer draagt bij tot een normale cognitieve functie
  • ijzer draagt bij tot de normale cognitieve ontwikkeling van kinderen
  • ijzer helpt bij vermoeidheid/moeheid
  • ijzer draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam
  • ijzer heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
  • ijzer ondersteunt het energieniveau
  • ijzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes
  • ijzer draagt bij aan het proces van celvernieuwing
Wereldwijd is ijzertekort één van de meest voorkomende tekorten aan voedingsstoffen!

Gebruik en dosering

Je kunt 10 tot 30 ml per dag gebruiken, tenzij anders is geadviseerd. De dosering is afhankelijk van behoefte. Na het innemen is het handig om het 1 minuut onder de tong te houden alvorens door te slikken voor een directe opname via de slijmvliezen. Mocht je gezondheidsproblemen hebben, medicijnen slikken of zwanger zijn, dan is het handig om eerst je arts te raadplegen voordat je aan de slag gaat met dit product. De flessen zijn verkrijgbaar in 1000ml, 200ml en 100ml bij deze verkoopadressen.

Mijn ervaring met Nano IJzer van The Health Factory

Ik merkte in het begin van het gebruik nog niet zoveel, maar na ongeveer 2 weken ging de Nano IJzer goed zijn werk doen. Ik voelde mij fitter en meer energiek. Ik merkt dat ik wat meer kracht kreeg en met mijn verleden van weinig ijzer kan dat geen toeval zijn. Ik heb sinds ik jong was al een minder goed immuunsysteem en maak daardoor ook moeilijk goede cellen aan en de Nano IJzer helpt dit ook weer herstellen, zodat mijn eigen lichaam minder hard hoeft te werken en ik toch meer energie krijg. Ik ben echt heel erg blij dat deze producten bestaan en ik wist niet dat ik mij zo goed kon voelen met wat extra hulp van Nano IJzer. Ook benieuwd wat Nano IJzer voor jou kan doen? Lees er hier alles over en neem voor vragen contact met hun op.

Ben jij al bekend met de fantastische producten van The Health Factory?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .