Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Jij wilt gezonder eten en je partner neemt steeds lekkers mee naar huis, hoe ga je hiermee om?

Misschien heb jij wel zo’n partner die alles kan eten en niet bijkomt? Jij wilt net wat gewicht verliezen en dit gaat dan niet hand in hand. Er moet wat gebeuren, maar hoe zorg je ervoor dat je toch aan je gezondheid kunt werken als de rest van je gezin gewoon meer lekkers kan eten en jij dit niet wilt? Lees gauw verder, wij geven 5 handige tips!

Uit het zicht

Zet de lekkere dingen uit het zicht en zorg ervoor dat je er niet bij komt of houd in gedachten dat je daar niet hoeft te zijn. Een sterke mindset is hiervoor vereist, maar jij kunt dit!

Ga het gesprek aan

Zit jouw partner iedere avond met chips op de bank, dan hij/zij eten wat die wilt en houd hierbij zeker geen rekening met jou? Ga dan het gesprek aan en kies 2 avonden waarbij je partner los mag gaan en de rest van de avonden houd hij rekening met jou en eet hij gezonde snacks voor de tv. Denk hierbij aan snack tomaatjes, komkommer, een beetje hummus om te dippen, een kopje groentesoep, een lichte salade etc. Zo werkt hij/zij ook aan een betere gezondheid en kan je partner jou beter ondersteunen. En als hij/zij echt van je houd, dan zal die persoon rekening met je houden en je steunen om gezonder te leven.

Kies bewust

Kies de dingen die je helpen als iemand anders iets lekkers neemt. Gezonde dingen zijn ook lekker, dus maak voor jezelf een appelgebakje met een gesneden appel, wat kaneel en een theelepel kokosbloesemsuiker en doe deze even in de oven/magnetron en je gebakje is klaar. Maak gezonde snacks, zodat je altijd terug kunt vallen op gezonde opties en niet hoeft te zwichten voor de lekkere dingen van je partner. Voorbereiding voor maaltijden en snacks is ook heel fijn om toe te passen, zo kom je ook minder in de verleiding.

Doe zelf alle boodschappen

Laat je partner geen boodschappen meer doen en doe zelf alle boodschappen. Zo houd je meer de controle en kunnen jullie allemaal gezond(er) eten en in het weekend eens genieten van wat lekkers. Houd zo de balans en het ritme in je gezin en zo val je minder snel terug naar al dat lekkers wat normaal je partner mee neemt. Zo geef je zelf het goede voorbeeld!

Mindset

Onthoud als je echt iets wilt, dat niemand je ervan weerhoud. Zelfs niet je partner als hij lekkere dingen meeneemt of je kinderen die wat vaker een snoepje nemen. Kies voor jezelf, kies voor een gezondere levensstijl en zorg ervoor dat je altijd healthy snacks in de buurt hebt. Zoek afleiding of ga even lekker sporten, het zal je goed doen! Je bent sterker dan jouw gedachten en hunkeringen naar slechter voedsel ๐Ÿ˜‰

Heb jij ook een partner die veel lekkers eet? Hoe ga jij ermee om? Laat hieronder een reactie achter.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .