` HEALTH: Kom jij naar de Masterclass of Challenge over de Menopauze? - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Kom jij naar de Masterclass of Challenge over de Menopauze?

Afgelopen vrijdag zat ik in de auto te luisteren naar alle bekende Christmas songs die voorbijkwamen. Heerlijk mijmerend en af en toe ongegeneerd luid zingend mee te bleren… Heel fijn dat ik alleen in de auto zat. Want neem van mij aan dat mijn zangkwaliteiten niet echt om aan te horen zijn……

Ik liet mijn gedachten over het afgelopen jaar gaan. December is voor mij altijd zo’n heerlijk moment om de balans op te maken, even terug te blikken. Niet alleen om te concluderen dat 2019 als een malle voorbij ging, maar meer met vragen als: ‘Wat heb ik allemaal gedaan?’ Privé en zakelijk. Waar ben ik tevreden over?’ Wat ging er goed en wat ging er minder? Waar heb ik wat laten liggen? Hoe was ik voor mezelf en voor een ander? Heb ik goed voor mijn gezondheid gezorgd? Was er sprake van een fijne balans tussen werk en privé? Of kan dat nog wat beter.

Mijn jaar stond voor een groot deel in het nog meer naar buiten brengen van Menokuur. Ik kan wel zeggen dat ik veel buiten mijn comfortzone ben gegaan. Het geven van webinars, het meer zichtbaar zijn op Social Media, een speakerstraining, een coachtraject, het aanbrengen van meer structuur in mijn tijdsbesteding…. En ik kan voor mezelf zeggen dat er veel staat. Daar ben ik heel trots op, maar dat ging niet altijd zonder slag of stoot.

Soms ging ik over mijn grenzen, was ik moe, voelde ik dat aan mijn lijf. Gaf ik niet op tijd toe aan dat wat, juist in deze fase van het leven, zo belangrijk is. Liet ik me door alles afhouden van waar ik juist zo’n behoefte aan had, of nog erger, was ik me daar zelfs helemaal niet bewust van. Tja, ik ben ook gewoon een mens 😉

Bij het terugblikken hoort ook altijd het vooruitkijken. En ik ging voor mezelf het rijtje langs. Wat wil ik in 2020 behouden, wat wil ik achterlaten en waar wil ik mee starten, wat zijn mijn nieuwe plannen.

Misschien voor jou ook waardevol om daar eens heel bewust bij stil te staan.

Een van de pijlers voor volgend jaar is om nog dichter bij mezelf te blijven. Waar heb ik behoefte aan en hoe zorg ik het best voor mijn lichaam. Hoe ga ik met mijn lijf om, hoe ga ik om met signalen, klachten en pijntjes en hoe neem ik daarin mijn zelfleiderschap.

Hoe speel ik in op live events, waarvan ik weet dat ze gaan komen. Hoe houd ik mezelf in acht en hoe bereid ik me goed voor. Hierbij kun je ook denken aan de overgang.

Wil jij wat meer weten over de overgang:

 • Wanneer begint de overgang precies?
 • Wat zijn de verschillende fases?
 • Wat zijn de eerste symptomen?
 • Welke klachten kun je verwachten?
 • Waar heeft de overgang allemaal invloed op?

Dan lijkt het me supertof om jou te treffen tijdens het Online Gezondheidsfestival van Boost your Health.

Tijdens de masterclass op 8 januari a.s. ga ik dieper met je op deze onderwerpen in, zodat je daarna:

 • Goed bent voorbereid;
 • Herkent waar je je nu bevindt;
 • Niet bij elke klacht in paniek raakt;
 • Dat meer rust en ruimte in je hoofd geeft;
 • En daardoor lekkerder in je vel zit.

Het lijkt mij superleuk om je daar te ontmoeten.

Zit jij al volop in de overgang en wil jij alles weten over opvliegers dan kun je je inschrijven voor de de Challenge in 3 concrete stappen meer grip op je opvliegers op 6, 7, 8 en 9 januari.

Schrijf je vandaag nog in als je:

 • Eraan toe bent voor eens en altijd af te rekenen met je opvliegers en weer fatsoenlijk wilt doorslapen;
 • Echt benieuwd bent wat je eraan kunt doen en je niet langer wilt verschuilen achter jouw overgangsklachten;
 • Ernaar verlangt om je weer fit en vitaal te voelen;
 • Vol energie de dag door wilt;
 • De sexy godess in jezelf wilt herontdekken.

==> Je kunt je hier inschrijven!

Ik wens je alvast hele fijne feestdagen en een goed begin van 2019 en ik tref je graag bij de Masterclass of/en de Challenge.

Sprankelende groet,

Judith

Judith Bussink, Overgangsexpert en Natuurgeneeskundig Therapeut, helpt vrouwen slank en soepel door de overgang. “Maak van de overgang een overgangsperiode die je gebruikt om nog meer jezelf te worden en superlekker in je vel te zitten”. Dit door aandacht te hebben voor Voeding, Leefstijl, Mindset, Relaties, Patronen, Werk en Spiritualiteit.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .