` HEALTH: Krijg meer inzicht in jouw gezondheid met Perfect Health - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?HEALTH: Krijg meer inzicht in jouw gezondheid met Perfect Health

Nu meer dan ooit vinden we onze gezondheid belangrijk en doen we er dan ook alles aan om zo gezond mogelijk te blijven. Maar om hiervoor de juiste inzichten te krijgen kun je jezelf nu laten testen via een bloedonderzoek om te kijken welke vitamines jij daadwerkelijk nodig hebt en wat je kunt doen om nog gezonder te worden. De eerste resultaten kun je al binnen 24 uur aflezen en daarnaast krijg je deskundig advies van specialisten op gezondheidsgebied. Lees nu alles over de ultieme Premium Health Check van Perfect Health!

Alles wat je lichaam nodig heeft

Weet jij welke voedingsstoffen je lichaam nodig heeft om gezond te blijven? We kennen allemaal de standaard vitamines en mineralen die vaak gebruikt worden, maar hoe weet je of jouw lichaam dit echt nodig heeft? Of misschien wel iets heel anders? Met een uitgebreid bloedonderzoek wordt jouw gezondheid onder de loep genomen. Doordat er persoonlijk wordt gekeken naar wat jouw lichaam echt nodig heeft, is deze Premium Health Check echt een aanrader en zouden we dit allemaal eens wat vaker moeten doen om meer inzichten in onze gezondheid te krijgen.

Wat houd het precies in?

De Premium Health Check is een kwalitatief hoogwaardig bloedonderzoek, dat maar liefst 30 markers in kaart brengt. Zo krijg je een zeer compleet inzicht in jouw situatie en kunnen ze je gericht en effectief helpen bij het verbeteren van je gezondheid. Er wordt gekeken naar de verschillende processen in je lichaam en hoe je belangrijke organen (zoals je lever, hart en nieren) functioneren en of je bepaalde gezondheidsrisico’s loopt en hoe je status is van de belangrijkste vitaminen. Al meer dan 12 jaar behandelen ze op deze manier bloedonderzoeken voor zorgprofessionals en privéklinieken. Nu willen we nog meer mensen bereiken en kan iedereen terecht voor een Premium Health Check!

Betrouwbaar inzicht in jouw gezondheid!

De Premium Health Check is een medisch gevalideerd onderzoek. Dat betekent dat de uitslag volledig betrouwbaar is. Je bloed wordt anoniem afgenomen bij een prikpost bij jou in de buurt. Snel en eenvoudig. De eerste resultaten zijn al binnen 24 uur online beschikbaar, hoe fijn is dat?

Hoe gaat de Premium Health Check precies in z’n werk?

Nadat je de Premium Health Check besteld hebt, ontvang je direct twee e-mails in je inbox. De eerste is natuurlijk een bevestiging en de andere bvat een link om je locatie en tijdstip voor de bloedafname te kiezen. Met maar liefst 40 prikposten verspreid door het land is er altijd een prikpost bij jou in de buurt. De bevestigingsmail laat je geprint of digitaal (bijvoorbeeld op je mobiel) zien bij de prikpost. De verpleegkundige neemt je bloed af. Hij of zij kan alleen inzien welke buisjes er moeten worden afgenomen en ziet verder geen persoonlijke gegevens.

Na de bloedafname gaan de buisjes dezelfde dag nog naar het laboratorium voor analyse. Je ontvangt een mail wanneer de resultaten bekend zijn (meestal binnen 48 uur). De binnengekomen resultaten kun je direct online inzien in de beveiligde omgeving van jouw persoonlijke account. Zodra de uitslag van het bloedonderzoek bekend is, kun je direct telefonisch contact met een van hun gezondheidsadviseurs opnemen. Ze nemen dan je persoonlijke situatie door en bespreken de uitslag van de Premium Health Check.

Wil jij ook meer inzicht in je gezondheid?

Doe dan ook de Premium Health Check en ervaar wat meer inzicht in je gezondheid kan betekenen. Door meer inzicht te hebben in je gezondheid, kun je op een eenvoudige wijze je gezondheid verbeteren en zo meer energie en geluk ervaren om de dingen te doen die je het liefste wilt doen.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment