` HEALTH: Meer alertheid en ontspanning met Braincaps - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Meer alertheid en ontspanning met Braincaps

HEALTH: Meer alertheid en ontspanning met Braincaps

Volgens mij heeft iedereen wel eens momenten van stress, een onbestendig zenuwachtig gevoel of het gevoel dat je niet echt kunt ontspannen. Ikzelf heb dit geregeld, ondanks dat ik nu gelukkig in een behoorlijk stabiele mentale fase ben beland. Op momenten dat je brein een kleine “kortsluiting” krijgt is het heel fijn als je deze fijne voedingssupplementen van Braincaps in de kast hebt staan. Graag vertel ik jullie er meer over, lees je mee?

Hoe kan het dat een kleine capsule van Braincaps Zen je zou kunnen helpen bij stressvolle momenten in je dagelijkse bestaan? Dit komt omdat Braincaps Zen is samengesteld uit een aantal belangrijke natuurlijke ingrediënten.

Allereerst zit er Ashwagandha in. Dit is een adaptogeen en heeft een ontspannende werking. Dan zit er ook nog Citroenmelisse in en dit heeft bij een zenuwachtig gevoel en geeft rust bij stressmomenten. Als laatste zit er Folaat in, en dit helpt stressgevoeligheid te verminderen.

Braincaps zijn vegetarische capsules die zijn ontwikkeld door artsen en die ervoor zorgen dat de verstoorde lichaamsprocessen weer worden gebalanceerd, zoals je bij een extreme stressreactie zult ervaren in je lichaam.

Nu zul je wellicht denken, ik heb geen zin in een “slaperig” gevoel overdag. Gelukkig kan ik jullie dan geruststellen want in de Zen capsules zitten, zoals in vele andere ontspannende voedingssupplementen, geen valeriaan. Valeriaan kan zeker wel ontspannend werken maar het heeft als nare bijwerking dat je je dus slaperig kan voelen. Dit is natuurlijk super vervelend als je overdag alleen wilt ontspannen, maar wel helder en fris wilt zijn.

Melinda ontving de Braincaps Boost (decaf) en verteld je hieronder er alles over:

Braincaps Boost bevat hoogwaardige nootropische ingrediënten met wetenschappelijk bewezen bevorderende effecten voor het mentaal presteren. L-Theanine in Cafeïne verhogen de mentale energie. Rhodiola Rosea verbetert het concentratievermogen. De vernieuwde Braincaps Boost bevat nu ook Ashwagandha. Dit extract ondersteunt in drukte en biedt weerstand tegen stress. Geheel natuurlijk en veilig in gebruik.

Ik merkte vooral dat ik langer door kon werken en minder vergeetachtig was dan normaal bij heel drukke dagen. Ik vind fijn dat het natuurlijk is en je een oppepper krijgt om je hersenen een boost te geven op drukke dagen. Als mama van een tweeling, een eigen bedrijf en alles wat erbij komt kijken is het fijn om op weg geholpen te worden met de Braincaps. Deze is ook zonder cafeïne en dat is misschien maar goed ook, daar ga ik namelijk vaak weer te veel van stuiteren, dus dit is precies goed. Ik raad het daarom iedereen ook aan!

Wil jij ze met korting bestellen?

Naast de Braincaps Boost (decaf) en Braincaps Zen, hebben ze ook de Braincaps Boost ( met cafeïne) en de Braincaps Night. Bekijk hier alle varianten en ze zijn al te koop voor maar € 21,95 voor 30 stuks. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar bij de Vitaminstore.

Wij zijn fan en raden jou het zeker aan om dit ook eens te proberen! Daarom bieden wij jou een fijne korting aan van maar liefst 10%, bestel ze met de kortingscode: BYH10 en krijg naast deze korting ook gratis verzendkosten! Waar wacht je nog op?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .